Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Mi bajuk van néha az embereknek?

Mi bajuk van néha az embereknek?

Figyelt kérdés
Ilyen szakaszosan mutatkozik a jelenség, tehát nem állandóan megfigyelhető. Az van, hogy amikor megyek az utcán, néha átlagosan megyünk el ugye egymás mellett, ember az ember mellett, mindenki törődve saját magával, néha meg MINDENKI úgy les, úgy néz rám mintha elkövettem volna valamit! Mikor elmegy egy ilyen, ok.. aztán mikor a másik is úgy néz, és még a következő is akkor igen csak elgondolkodok hogy miért van ez, és mikor nincs akkor MIÉRT nincs?
2011. máj. 4. 17:00
 1/9 A kérdező kommentje:
sőt néha még mindanak is valamit! Mikor odaér mormog valamit. Mi ez?
2011. máj. 4. 17:02
 2/9 anonim ***** válasza:
Paranoias vagy. Probalj meg nem oda figyelni. Kit erdekel? Semmit nem befolyasol a velemenyuk. Amugy nagyon valoszinu, hogy nem rolad susmognak, csak bekepzeled ezt magadnak. Ne merulj ebbe bele tulsagosan, mert mentalis betegseg is kialakulhat ebbol.
2011. máj. 4. 17:20
 3/9 A kérdező kommentje:
Hát az a probléma hogy ha valaki egyedül jön velem szemben és engem néz az valószínűleg rólam susmog és magában. De hogy mi meg miért?? Na az titok. És mondom, nem mindig van ez, sokszor rám sem néznek. Nem paranoia sztm, Akkor mindig ezt figyelném/látnám. De mondom csak néha van, de akkor nem egy ember hanem sok. És nem nézek ki máshogy mint szoktam.
2011. máj. 4. 17:38
 4/9 anonim ***** válasza:

Nem csak téged néznek, engem is. De most komolyan.

Ez lehet, hogy paranoia, de gyakran én is érzem, hogy mintha rajtam nevetnének. Vagy csúnyán néznek rám idegenek az utcán.

2011. máj. 4. 19:52
 5/9 anonim ***** válasza:
De ugysem fogod kitalalni a gondolataikat. Jobb ezzel nem foglalkozni. Nyilvan mindenkinek van, aki szimpatikus/nem szimpatikus meg valahova nezni kell.
2011. máj. 4. 20:12
 6/9 anonim ***** válasza:
én is tapasztaltam hasonlót,hát nem tudom mit mondjak erre...sztem se szabad ebbe túlságosan belemerülni,mert úgyse lehet rájönni,meg bele is lehet kattanni.lehet,hogy talán van ami kisugárzásod,amivel hatsz az emberekre,vagy csak így jön ki,hogy mindenkinek sz..r napja van,aki veled szembe jön az utcán,de lehet,hogy tényleg van benne egy kis paranoia...
2011. máj. 4. 22:34
 7/9 anonim ***** válasza:
*valami
2011. máj. 4. 22:35
 8/9 anonim ***** válasza:

Én ha valami furcsa embert látok, vagy bármit, ami nem tetszik, vagy túl merész, akkor néha kiszalad a számon egy halk "bakker" vagy "szűzanyám", aztán megyek tovább, és fél perc múlva elfelejtem amit láttam. XD

vagy lehet hogy csak zenét hallgat és dúdolja a szöveget vagy be van dugva a fülébe úgy telefonál.

Van ilyen. Én pl. ha egyedül vagyok az utcán akkor is megnyilvánulok mert ilyen vagyok, kiszalad a számon mielőtt végig gondolnám. És dúdolni is szoktam. És teszek rá hogy mások hülyének néznek, nekem így esik jól.

Lehet, hogy néha te is kifogsz ilyen hozzám hasonló defektes embereket. :P

És ha nem tetszik rajtad valami egy vadidegennek, akkor mivan? Nem kell nekik tetszened, semmi közük hozzád.

Ha valamiért megnéznek, akkor már nem vagy uncsi átlagos egyenarc, az már jó. :)) Szerintem.

2011. máj. 5. 16:07
 9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm.:)
2011. máj. 5. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!