Mi bajuk van néha az embereknek?
Nem csak téged néznek, engem is. De most komolyan.
Ez lehet, hogy paranoia, de gyakran én is érzem, hogy mintha rajtam nevetnének. Vagy csúnyán néznek rám idegenek az utcán.
Én ha valami furcsa embert látok, vagy bármit, ami nem tetszik, vagy túl merész, akkor néha kiszalad a számon egy halk "bakker" vagy "szűzanyám", aztán megyek tovább, és fél perc múlva elfelejtem amit láttam. XD
vagy lehet hogy csak zenét hallgat és dúdolja a szöveget vagy be van dugva a fülébe úgy telefonál.
Van ilyen. Én pl. ha egyedül vagyok az utcán akkor is megnyilvánulok mert ilyen vagyok, kiszalad a számon mielőtt végig gondolnám. És dúdolni is szoktam. És teszek rá hogy mások hülyének néznek, nekem így esik jól.
Lehet, hogy néha te is kifogsz ilyen hozzám hasonló defektes embereket. :P
És ha nem tetszik rajtad valami egy vadidegennek, akkor mivan? Nem kell nekik tetszened, semmi közük hozzád.
Ha valamiért megnéznek, akkor már nem vagy uncsi átlagos egyenarc, az már jó. :)) Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!