Miért szokása bizonyos embereknek hogy kihajigálják a szemetet az ablakon az utcára?
Második!
Nem "ez is gáz", hanem EZ A GÁZ. Cigicsikkek eldobálása az egyik legnagyobb szemetelés, és az elkövetők gyakran nincsenek is tisztában vele, hogy mekkora bunkók.
Az ételmaradék kidobálása az ablakon sem szép dolog, de ez jóval ritkább. Én konkrétan még nem találkoztam vele.
Az utolsónak gratulálok, tudod a dohányzásnak is van kultúrája, lehet venni, cigarettatárcát és bele tenni az elszívott cigit. Majd ha lesz gyereked és felszedegeti a földről a csikkeket, ne akadj ki rajta!
A múltkor 15darab műanyag palackot szedtem össze a fűről egy 6emeltes ház mellől (tudom, nem én dobtam ki, sőt csak arra jártam, de nem bírtam nézni azt a förtelmet, amit csak ember csinálhat). egyébként az ételmaradék lebomlik, (bár egy kissé középkori viselkedés, kiönteni az ablakon), míg a müanyag palack és a csikk, nem igazán.
A válaszom, azért mert EMBER, szó legnegatívabb értelmében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!