Mit tennél te a helyemben egy ilyen helyzetben?
Dolgozom egy portálnál,mint újságíró.Megbíztak,hogy menjek el egy film vetítésére.Elvállaltam.Közben sajna lebetegedtem,és ugyan szóltam is erről valakinek,egy kollégának, hogy bocsi,de nem jön össze a dolog. Sajnos későn.Mindegy is,ez az én "saram" - aki ezt nem érti,annak másképp ugyanez: ennyi szárad az én lelkemen,egyszerűbben: ennyi az én felelősségem.Elismerem,ezzel,ennyiben hibáztam.
Ugyanerre viszont - én nem tudom, honnan - betoppant két lány,szintén hozzánk tartozónak kikiáltva magukat(valószínűleg semmi köze hozzánk),és végigröhögcsélte az egész rendezvényt, szanaszét szórta a popcornt és lötykölte a kólát ... szóval parasztként viselkedett...
Tette mindezt úgy,hogy ő jött helyettem - ezt mondta - és egy szerencse van a dologban,amiért nem engem gyanúsítanak, hogy az illető lány volt,én pedig fiú vagyok.Az ő korát nem tudom,de 15-30 között bármennyi lehet,én idén leszek júniusban 30.
semmit nem kell tenni,
miért, a főnököd felelősségre volt?
szerintem, ha nem, akkor semmi dolgod az egésszel,
örülj, hogy te fiú vagy, és rád nem gyanakodhatnak.
nyilván le kell fektetni, hogy mi a protokoll
ha beteg vagy, és nem mész, kinek szólj?
telefon? nem marad nyoma
email? nyoma marad, de köteles-e a fogadó fél olvasni?
nálunk kijött az utasítás, hogy az ember gondoskodjon róla, hogy valaki elolvassa az emailjeit - ez úgy röhejes, ahogy van. Akinek helyettesítenie kéne, az sem helyettesít...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!