Informatika érettségi! Mit tennél ebben a helyzetben? SOS!
Egy ilyen program használatának a megtanulása kb. két nap, bőven lesz időd rá. Emiatt nyugdtan jelentkezz.
Sokkal gázabb dolgok is lehetnek, nekem pl. az egyik program fel volt rakva a gépre, de nem volt telepítve. Persze admin jogom nem volt, szóltam hogy ez így nem jó, de nem tudtak vele mit kezdeni. Úgyhogy az a feladatom 0 pontos lett, igaz így is megkaptam az ötöst (emelt szint).
A lényeg, hogy ilyesmin ne problémázz, meg fogod oldani, a tanárod egyszerűen megmutatja a 2003-as programokat és ennyi.
Megoldható, hogy egy gépre az Office 2003 és a 2007 is fel legyen telepítve (nálunk most így van), és az iskolának licence is van erre. (Tisztaszoftver). De nem kötelezhető rá, hogy feltegye (és sajnos sok helyen kényszerűségből a rendszergazdán spórolnak: nincs elég, vagy nem elég hozzáértő).
Egyedül az Access-rész okoz gondot, ott nem sikerül beállítani, hogy ne kelljen minden induláskor konfigurálni, ha előtte a másik alkalmazást használták.
De érettségi előtt korábban be szoktak engedni, és a feladatlapok kiosztása előtt van idő a szoftverkörnyezet finomhangolására.
Amellett ha egy feladatot nem csak 2007-ben tudsz megoldani, hanem 2003-ban vagy OpenOffice-ban is, akkor mondhatod, hogy értesz a szövegszerkesztéshez, vagy a táblázatkezeléshez. (Így csak az Office 2007-hez értesz.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!