Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit tennél ebben a helyzetben?

Mit tennél ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
Ebben a hideg éjszakában - tehát mínusz 8-10 fokban - miközben hazakíséred a legjobb barátodat, barátnődet találtok a havas, jeges árokban egy alvó részeg embert. TE mit teszel?
2011. febr. 27. 09:23
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Szólnék valakinek, ha nincs ott senki akkor a mentőknek.

Egyik haverom valamelyik télen egy halott embert talált az árokban hajnalban.

2011. febr. 27. 10:10
 2/3 anonim ***** válasza:
Mindenképpen a 112-nek telefonálnék, ha mentőt nem is küldenek, valami tanácsot adjanak, de kétlem hogy minusz 10 fokban nem küldenének ki mentőt, vagy legalább egy rendőr autót, akik elviszik hajléktalan szállóra, vagy bárhova. Tudom, a 112 nem tanácsadó vonal, de sajnos nem biztos hogy indokolt a mentő egy részeg emberhez. Lényeg a lényeg, semmiképpen nem hagynám ott, ha reggelre megfagy, képtelen lennék azzal a tudattal tovább élni, hogy nem segítettem rajta!
2011. febr. 27. 12:03
 3/3 napietus ***** válasza:
én felhívnám a rendőrséget vagy a mentőket, hogy mit tegyek most. már csak azért is, mert én nem nyúlhatok be a zsebébe, hogy megnézzem az irataiban hogy hol lakik, de a rendőr és a mentős igen.
2011. febr. 27. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!