Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Miért kell elővenni a laptopot...

Miért kell elővenni a laptopot a tömegközlekedési eszközön? Nem lehet kibírni laptop nélkül kb.2-60 percet?

Figyelt kérdés

Nekem is van laptop, mégis tudom nélkülözni. Sőt örülök, hogy azok az időszakok, amikor utaznom kell, részemről laptop mentesek. Kb. két hete alaposan kiverte nálam a biztosítékot az, hogy egy hölgy elővette a laptopját a metrón, kb. 2 pec múlva már kikapcsolta, mert le kellett szállnia. Nem lehet már kibirni laptop nélkül?

Teljesen megértem azt az esetet, amikor valaki 3 óránál többet utazik, de már 2-5-20-30 perc az mindennek a teteje!!!!!!

2012. márc. 19. 13:53
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
82%
Akkor most menj ki a levegőre és sétálj egyet. Komolyan ez legyen a legnagyobb bajod az életben. Nem mindegy neked???? Vagy fáj? Vagy mi van? Nézz már magadba kicsit.
2012. márc. 19. 14:01
 2/19 anonim ***** válasza:
32%

Kepzeld nem, mert en mondjuk regebben eleg jol nyomtama sportfogadasokat.

Szerinted egy se.ggfej miatt nem fogom csak fel oraval kesobb megnezni, h nyertem e tobb tizezret vagy sem?

2012. márc. 19. 14:08
 3/19 anonim válasza:
82%
gondolj bele abba, hogy valszeg nem filmet kezdett nézni, hanem dolgozott...
2012. márc. 19. 14:11
 4/19 anonim ***** válasza:
22%
Azért veszik elő, mert életképtelen nyomorékok. Ma már nem tudnak élni laptop, mobil meg mindenféle kütyü nélkül, megáll az élet, függőség ez is, mint a dohányzás vagy az alkoholizmus. Elküldeni pár hónapra a sivatagba, ott biztos hamar elfelejtené, hogy 10 percenként nem megyünk fel a netre.
2012. márc. 19. 14:13
 5/19 A kérdező kommentje:
ha valaki dolgozik, azt megértem (mondjuk szerintem akkor is felesleges 10 percre előkapni). Ha valaki több, mint 3 órát utazik, azt is. A többit már nem igazán, sok ember nem gondol bele, hogy mi van akkor, ha éppen e maitt rabolják ki? (már hallottam ilyen esetről). Nekem a laptopom több, mint 150eFt volt, nem esne jól, ha ellopnák, v. v.mi baja esne, mert nem tudom csakúgy kirángatni a pénzt egy újabbra.
2012. márc. 19. 14:17
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Még mindig jobb, mintha az mp3-at üvöltetné.
2012. márc. 19. 14:21
 7/19 hollófernyiges ***** válasza:
18%
Szóval te azt preferálod, hogy mindenki nézzen ki üres tekintettel a fejéből, kínosan kerülve a vele szemközt ülő szemét? Olvasni azért szabad?
2012. márc. 19. 14:30
 8/19 anonim ***** válasza:
És akkor mivan, ha előveszi? -.-' A legtöbb ember meg a telefonját b@szogatja, az nem zavar???
2012. márc. 19. 14:30
 9/19 A kérdező kommentje:
Nem muszáj a szemközt ülőt nézni, azért van ablak, hogy azon is ki lehet nézni. Például, a laptop helyett olvasom, vagy az ablakon nézelődök. Nem muszáj mindenkinek látni azt, hogy nekem mi van és mi nincs.
2012. márc. 19. 14:35
 10/19 anonim ***** válasza:
93%
Akkor legközelebbi laptoposnak ezt add elő, hátha kapsz egy jó nagy taslit.
2012. márc. 19. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!