31/35 anonim válasza:
Az a szánalmas hogy ezt már kérdezni kell,idáig jutottunk... és ezzel nem téged akarlak fikázni
33/35 Bartichello válasza:
Gondolkodtam, az ország szánalmas nem a kokárda. Most is mi lett az ünnepből? Nagygyűlés. Ennyi
34/35 anonim válasza:
A kokárda egy politikai szimbólum, nagyjából szabadságharcos jelentéssel bír! Azé, aki használja! Kisajátítani így nem lehet! Az MSZP-SZDSZ-es típusú emberek 2002-előtt se használták, csakúgy, mint a magyar zászlót se, helyette a szivárványos zászlót szeretik, nem éneklik a himnuszt, szózatot, stb. Tehát nem állja meg a helyét, hogy azért nem használják most,mert Orbánék kisajátították. Mindenki használhatja előveheti most is, hiszen egy MSZP-s is használhatná a akármelyik nemzeti jelképünket is, de ők inkább internacionalisták. Vagyis a család fogalmakból a hazaszeretetet nem hogy nem tartják fontosnak, hanem negatív dolognak gondolják. Számukra a nacionalizmus (hazaszeretet)szitokszó, és rendszeresen felruházzák, keverik a sovinizmus jelentésével, ami a más népek iránti támadást, ellenségeskedést jelent. Az internacionalizmust a külső ellenségeink terjesztették itt, hogy a nép immunrendszerét, védekezését megtörjék és le tudjanak igázni. Habsburgok, Szovjetek és most az EU... Csak akkor, ha lemond a használatáról, mint ahogy tették ezt Orbánék akciója előtt is, akkor tudja másvalaki kisajátítani!Ha az MSZP-s SZDSZ-esnek fontos lenne a kokárda, akkor használná, de nem fontos neki, soha nem volt az, nézz utána a történelemben. Nem véletlenül alakult ki a jobboldaliakról hogy nemzeti oldal, a másikról meg, hogy a másik...
35/35 anonim válasza:
leszarom ha leszavazol, de te vagy szánalmas! mondjuk én nem szoktam max suliba mert még fiatal vok de akkor sem gáz egyaltalán csak majd ha idösebb leszek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!