Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Miért van fent még mindig...

Miért van fent még mindig néhány emberen a kokárda, amikor már rég elmúlt márc.15?

Figyelt kérdés
2009. márc. 22. 16:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Tanárom hungarista és nagy hazaszerető. :) neki mindig fent van a kokárda és a turul madár.

Szóval részben ezért.

2009. márc. 22. 17:00
 2/12 A kérdező kommentje:
de miért kell kisajátítani a történelmi jelképeket?:((
2009. márc. 22. 17:02
 3/12 anonim ***** válasza:
66%

Hagyomány az egész. ez nem kisajátítás.

a márciusi ifjak is hordták mindig.

2009. márc. 22. 17:07
 4/12 anonim ***** válasza:
78%
Miért ne?Amerikában rengeteg házon egész évben kinn van a nemzeti lobogó,még büszkék is rá.Senki nem kérdi h miért.
2009. márc. 22. 17:13
 5/12 A kérdező kommentje:

A márciusi ifjak, szerintem nem ugyanazért hordták, mint ezek az eberek.

Amerikában pedig ez egy kicsit máshogy van.

2009. márc. 22. 17:21
 6/12 A kérdező kommentje:
És mégvalami. Ez a kérdés nem szemrehányás akart lenni. Egyszerűen nem értem, mitől lesz valaki magyarabb a másiknál.
2009. márc. 22. 17:22
 7/12 anonim ***** válasza:
84%

Ők nem 1xűek akarnak lenni hanem ez 1 meglátás náluk.

Kicsit más elven vannak az átlag magyar embernél de hisz ez nem baj.

Sőt jó is h vannak. mert ha nem lennének gondolj csak bele a tüntetésekre is alig mennének el.

a MagyarGárda ezt nyíltan vállalja. nekünk magyaroknak nem kell tőlük félni. mivel nem azért mennek előadást tartani 1es városokba településekre h félelmet keltsenek. bár ezt sokan mégse értik meg.

2009. márc. 22. 17:28
 8/12 anonim ***** válasza:
87%
Véletlenül nekem is kint van még. De így is hagyom, hogy a rengeteg szlovák között ne vesszek el.
2009. márc. 22. 17:46
 9/12 anonim ***** válasza:
64%

A gond ott van, hogy a kérdező összetéveszti a nacionalizmussal - sztem - különben nem írt volna ilyet, hogy "kisajátítás".

Elég szomorú, hogy olyan szinten van az átlagmagyar, hogy ha vkin meglát egy "Nagymagyarország" emblémát, turuljelvényt stb-t rögtön elkezd skatulyázni, hogy "hungarista", "skinhead" stb.

Pont az az egészséges nemzetszeretet nincs meg bennünk

( vagy, ha úgy tetszik: nacionalizmus ) ami más országokban alapdolog!

Bocs, hogy nem a kérdésedre válszoltam, de úgy vélem, Te magad kanyarodtál el az eredeti témától...

2009. márc. 22. 18:41
 10/12 anonim válasza:
66%
Magyarabb?Sajnos oda jutottunk,hogy csak így tudod kimutatni a nemzeti érzelműségedet,ha van rajtad vmi jelkép!Ha ebben az országban mindenki Magyar lenne akkor nem lenne erre szükség!És itt nem a bevánorlókra gondolok!Sokszor a magyarok sem Magyarok!:(
2009. márc. 22. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!