Miért van fent még mindig néhány emberen a kokárda, amikor már rég elmúlt márc.15?
Tanárom hungarista és nagy hazaszerető. :) neki mindig fent van a kokárda és a turul madár.
Szóval részben ezért.
Hagyomány az egész. ez nem kisajátítás.
a márciusi ifjak is hordták mindig.
A márciusi ifjak, szerintem nem ugyanazért hordták, mint ezek az eberek.
Amerikában pedig ez egy kicsit máshogy van.
Ők nem 1xűek akarnak lenni hanem ez 1 meglátás náluk.
Kicsit más elven vannak az átlag magyar embernél de hisz ez nem baj.
Sőt jó is h vannak. mert ha nem lennének gondolj csak bele a tüntetésekre is alig mennének el.
a MagyarGárda ezt nyíltan vállalja. nekünk magyaroknak nem kell tőlük félni. mivel nem azért mennek előadást tartani 1es városokba településekre h félelmet keltsenek. bár ezt sokan mégse értik meg.
A gond ott van, hogy a kérdező összetéveszti a nacionalizmussal - sztem - különben nem írt volna ilyet, hogy "kisajátítás".
Elég szomorú, hogy olyan szinten van az átlagmagyar, hogy ha vkin meglát egy "Nagymagyarország" emblémát, turuljelvényt stb-t rögtön elkezd skatulyázni, hogy "hungarista", "skinhead" stb.
Pont az az egészséges nemzetszeretet nincs meg bennünk
( vagy, ha úgy tetszik: nacionalizmus ) ami más országokban alapdolog!
Bocs, hogy nem a kérdésedre válszoltam, de úgy vélem, Te magad kanyarodtál el az eredeti témától...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!