Vásárolsz egy üzletben.10ezer forinttal többet ad vissza az eladó. Visszaadod?
Volt mar ra pelda nem egyszer es volt h nem adtam vissza.
Az alapjan dontottem, h az adott szemely milyen is volt.
Szal a Coopban a normalis 40 ev koruli nonek szo nelkul szoltam.
De kocsmaban a nagykepu flegma fas.zopo pultoscsajnak jo h nem:D
Majd napvegen a fonoknel kicsit terdel aztan cso:)
Ha szimpatikus az eladó, vagy törzsvendég vagyok az adott helyen, akkor szólok.
Ha nem szimatikus, akkor kétesélyes a dolog. Attól függ, hogy a vállamon ülő kisangyal vagy kisördög a meggyőzőbb. :)
Egy kedves holgy a multkor tobbet adott vissza 5000-rel. 5ezres helyett 10ezrest adott.
Tovabb leptem, mert hosszu volt a sor, de amikor beraktam a penztarcamba megneztem, hogy mit kaptam vissza (mindig leellenorzom).
Visszaleptem, es kezemben a penzzel szoltam holgynek, hogy elnezest, rosszul adott vissza. (lehet mondanom kellett volna, hogy tobbet egybol, de csak a rosszult mondtam).
Erre a holgy hangosan, durvan ramkiabalt, hogy: Mit kepzel?! Ne tartsa fel a sort, en mindig jol adok vissza!
Igy aztan nem vitatkoztam, elraktam!
Már előfordult párszor (igaz nem 10 000 Ft volt szó). Mindig szóltam. A legnagyobb összeg 2000 Ft volt. Igazából tudom, hogy ha nem szólok, akkor a pénztárosnak kell kifizetni. Szegényeket amugy is lehúzzák, rengeteget dolgoznak és hát nem egy álommeló hétvégén is melózni..
Kétszer történt meg, hogy nekem adtak rosszul vissza, egyszer egyértelműen át akartak verni. A csaj elrakta a pénzem a zsebébe majd közölte, hogy még nem fizettem. Akkor annyira ideges voltam, hogy elkezdtem ordítani, hogy ne nézzen már hülyének, ott van a zsebében a pénzem. Szerencsére vissza kaptam, gondolom félt, hogy valaki felfigyel, hogy kiabálok vele.. Ezért nem is ítélem el ha valaki más nem szól ha többet kap vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!