Ért már atrocitás boltban-eladó részéről?
Régebben bementünk barátnőmmel egy farmerbutikba, Miskolcon. Barátnőm mérete kb. 40-42es, csinos amúgy,
nem tehén.
Az eladónő, aki a tulajdonos is volt egyben felkiáltott:
"Az isten verje meg az ilyen édesanyákat, akik így elhízlalják lányaikat"
Viccesnek szánta, én teljesen ledöbbentem, barátnőm meg, amilyen kedves, csak mosolyogva megjegyezte, hogy: "Édesapám főz."
Tulaj viszont folytatta, fejrázogatva, nem, nem nincs a te méretedben nadrág, fogyjál le. :O
Mikor mentünk kifelé, még hozzátette:
"Addig dugdossad magad az emberek elől"
Én azért visszaszóltam neki valamit, de barátnőm semmit, mint mondta, nem fog lesüllyedni a nő szintjére.
Mással is történt már hasonló? Ismerőssel? Ilyenkor lehet valamit tenni?
Ez igen!Már az is felhúzott,hogy elolvastam.Én biztos jól beolvastam volna a "kedves"eladónak.
Egyébként tartok tőle,hogy semmit nem tudsz tenni "hivatalosan".Sajnos...
Köszönöm a válaszokat!:)
Hát ja, mondjuk nem az én dolgom lett volna bármit is tenni, de barátnőm meg túl szelíd...
Én miskolci vagyok és elég sokat járkálok belvárosban, ismertem egy farmerboltot-butikot, ahol ilyen eladónő van,
próbál közvetlen lenni, túlságosan is és utálja a teltebb lányokat. Nem ilyen szőke nő?
Fogyasztóvédelem, vagy a Homár oldal:D
12:12
Nem, nem szőke. Kreol bőr és fekete haj. Főutcán van/volt a bolt, Nemzeti Színház mellett, kapualjban.
Előtte én is voltam benn, nekem semmi rosszat nem mondott.
Érdekelne, hogy mással történt e már ilyen, és mit reagált...
Én iskolatáskát akartam venni, 2000 Ft-ért olyat kínált az eladó, amiben selejt volt a cipzár. Jól kiosztott, hogy mit akarok ennyi pénzért, és hogy ne szapuljam az árut, pedig csak a gyerekkel beszéltük meg egymás közt, hogy nem vesszük meg mert rossz a cipzár.
Tudtommal törvény van rá hogy selejtet nem árulhatnak.
A kérdezőnek üzenem: vásárlók könyvébe kell beírni a panaszt. Ha ezt teszi, úgy tudom, a tulajnak muszáj kivizsgálni az ügyet, és a jegyzőt is kell értesíteni hogyan rendeződött el az ügy. Ettől nagyon paráznak, ezért általában ha csak szóba kerül a vásárlók könyve, rögtön hangnemet váltanak.
Nah, én 44-es méret vagyok, tavaly volt a barátnőm esküvője, én voltam a tanúja, és a végén már szabályosan bőgtem, mikor semmi sem volt jó rám... Az eladók csak felszisszentek meg a szájukat húzták, amikor mondtam, hogy rám kellene ruha... Szerencsére van varrónő az ismerősök között... Így nem is drágán, beszólás nélkül meg lett oldva a ruha, de akkor is...
Nekem a legdurvább esetem az volt, bár nem annyira ide kapcsolódik, hogy áprilisban béreltünk egy VW Caddy-t, amivel ki akartunk menni külföldre. Az autó 2 km után lerobbant (nem a mi hibánból), így akitől béreltük, hozott nekünk egy kisbuszt, hogy menjünk azzal. A papírjai nem voltak rendben, több helyen sérült volt az autó, de a Caddy miatt már késésben voltunk, nem volt mit tenni, újat már nem tudtunk volna bérelni, elmentünk a kisbusszal. A CAddyt körbefotóztuk, ellenőriztük a papírjait, azzal nem lett volna gond, de a kisbusznál erre már nem volt idő. Előre kellett kifizetni a bérlést, plusz kellett adni 100.000 Ft kauciót, amit miután visszaadtuk az autót, vissza kellett volna kapnunk. Mikor visszavittük a kocsit, az egyik sérülést ránkfogták, hogy biztos mi törtük meg a kocsit, pedig mi már úgy vittük ki... És nem akarták visszaadni a pénzünket. Nem tudom, hogy ilyen esetben mit lehetne tenni, hiszen mi is hülyék voltunk, amiért kapkodtunk, és nem volt idő lerendezni a papírokat...
13:22
Köszi!
Utolsónak: Ja igen barátnőmnek is rossz érzés némelyik üzletbe bemenni, bár már vannak bejáratott ruhaboltok, ahol talál magára igényes és szép darabokat, és az eladók sem taplók.
A sztorid amúgy durva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!