Szerinted igénytelen az a nő, aki nem festi a haját, ha őszülni kezd?
Figyelt kérdés
Nem kócos, elhanyagolt madárfészekre gondolj, hanem rendesen ápolt frizurára, csak hagyja, hogy a természet "fesse" a fodrász helyett.2012. márc. 9. 13:55
11/18 anonim válasza:
Nem. Nekem kimondottan tetszik az ősz haj, semmi igénytelent nem látok benne.
12/18 anonim válasza:
nem,az igénytelenség nem ezt jelenti.Mondjuk ha nagyon nem áll neki jól,akkor inkább fesse be,de alapból nem gáz sztem.
30/F
13/18 anonim válasza:
Nem mondanám, hogy igénytelen, de nem vall jó ízlésre.
14/18 anonim válasza:
Nem nevezném igénytelennek, ha ápolt hajról van szó. Egyszerűen csak a legtöbb esetben nem látom szépnek, de ez egyéni ízlés kérdése.
(Na, most én is le leszek pontozva, amiért válaszoltam egy "Szerinted?" típusú kérdésre?)
15/18 anonim válasza:
Fiatalon tényleg igénytelen az ősz haj, de egy 65-70 éves nőn nem igénytelen.Én annak a híve vagyok hogy hozzuk ki a maximumot a testünkből , már megvan a pénzem ráncfelvarrásra és egyéb kezelésekre.Nem fogom hagyni megöregedni magam addig amíg a lelkem fiatal és jó formában vagyok , ép testben ép lélek.Mi értelme lenne egy fiatal léleknek aki egy idősnek kinéző testbe van zárva?
16/18 anonim válasza:
0 pontot kaptam? :( Ne máár! Valaki felpontozna? Pár válasszal fentebb!
17/18 anonim válasza:
Parancsolj, felpontoztalak, de így is 0%.
18/18 anonim válasza:
Ja nem, csak az előbb még úgy láttam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!