Miért mondják rám azt, hogy igénytelen vagyok?
Figyelt kérdés
szeretem a vodkát, snopp doggot és rádiót is szeretek hallgatni, erre a mind három dologra aztmondják hogy de igénytelen vagyok. ezek annyira igénytelen dolgok?2010. szept. 25. 13:49
1/9 anonim válasza:
Azért mondják, mert hülyék. ennyi
2/9 A kérdező kommentje:
háhh köszönöm.
2010. szept. 25. 13:58
3/9 anonim válasza:
Se a vodka, se Snoop Dogg, se a rádióhallgatás nem igénytelen.
Az igénytelen az aki pl szakadt ruhákban jár, zsíros hajjal, büdösen.
Igénytelen mondjuk a tablettás bor.
4/9 anonim válasza:
Én mondjuk az említettek közül egyiket sem szeretem, de ettől még nem igénytelen az, aki szereti. Ellenben szeretem a kevertet, amiről tudom, hogy igénytelen ital, de ettől még nem vagyok igénytelen (nem ezen élek). De ha egyszer ízlik, akkor nem fogom azt mondani, hogy fúj, csak azért, mert egy hulladék :D
5/9 anonim válasza:
Azt akarjak tudatni veled, hogy nincs izlesed, nagyon alacsony a szinvonalad.
6/9 A kérdező kommentje:
mert? miért lenne alacsony a színvonalam? az embert nem lehet az alapján megítélni, hogy mit szeret hallgatni meg inni.
2010. szept. 26. 14:20
7/9 anonim válasza:
Miért lennél az?Az országban több millióan hallgatnak rádiót....a vodka is igen népszerű ital,csak nyafognak...a rappet is sokan szeretik....
8/9 anonim válasza:
Aki ezt mondta szerintem irigykedik valamire, vagy nagyon hülye szimplán, aki nem tudja felfogni, hogy a világ nem csak olyan emberekből áll, akik hozzá hasonlóak, az nyomorék.
9/9 anonim válasza:
Szerintem csak beled akarnak kotni es mivel csak ezt a tamadofeluletet latjak, ebbe kotnek bele. Mindenkinek vannak dolgai,amit mas nem szeret. Ettol meg nem igenytelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!