Miért mondják sokan, hogy a punk zene igénytelen, és igénytelen emberek hallgatják?
Hát most írok egy vicceset :)
Megnézetem a Marie Antoinette című filmet Kirsten Dunst főszereplésével és egyszerűen imádom a filmzenét.
Rákerestem a soundtrack-re a nete és dobtam egy hátast...punkzene... pedig eddig azt hittem nem szeretem :)
azért mondják mert a hip hopot kis suttyók hallgatják, a komoly zenét a stréber sznobok, a rockot lecsúszott kannás bort vedelők, a reggaet drogosok, a technot kis melegek, és egy csomó ilyet tudnék még mondani.
mindent így általánosítanak az emberek mert kínjukba már nem tudnak mit csinálni..
Azert mert a punkzeneről mindenki kulsosegekre asszocial.. és mert nem ismerik.
(én 18-25 évesen hallgattam, sokat még kazettán :)))
Sokan sorolják pl. a Junkies-t és a Green Day-t a punk stílushoz, és kétségtelen, hogy van is némi punkos beütése, de a klasszikus punk nem ez, hanem a CPg, a Konflikt, a GBH stb.
A punkról, mint stílusról (legyen az zene, öltözködés, bármi) az emberek többsége szinte azonnal a tarajfejűekre asszociál, holott a kettő nem feltétlen velejárója egymásnak. Egyetértek az előttem szólóval: akik az általad megfogalmazott nézeteket vallják, hogy a punk zene és annak hallgatói egyaránt igénytelenek, többnyire tudatlanságból, sem mint rosszindulatból teszik ezt. A Te felfogásod abszolút rendben van, ez lenne a normális hozzáállás a dolgokhoz, hogy azt hallgatod, ami tetszik, nem azt, amit elvárnak tőled. :)
A válasz megírásának időpontja: 2009-01-04 00:07
jóhülye vagy, én szerintem mindenki azt hallgat amit akar, és nem lehet az alapján valakit megítélni, hogy milyen zenét hallgat.
pl.: komolyzenét nem a stréber sznobok hallgatnak, ugyanis valószínűleg akkor bach is meg beethoven is stréber sznob volt ugye? nemhinném
techno-t kis melegek, hát én is technot hallgatok nem vagyok se meleg sem kicsi
hiphop suttyó: na erről ne is beszéljünk
azért néha olvasd vissza miket írsz te le
az én szüleim is ugyanebben a tudatlan baromságban szenvednek:
a punk igénytelen a punk sz a r stb bla bla bla
ez a 60-70-80 as években jött napvilágra
mármint az hogy a punk sz a r
a komcsi rendszer nemtűrte a rendszerellenességet és a lázadst ezért aki
hosszuhaju(rocker)kopasz(skinhead)tarajos(punk) az már állást sem talált magának mert az állam nemengedte
egyébként a punk az nemfeltétlen igénytelen
nézz meg 1 régi Brit punkeggyüttest
igénytelenségnek nyomátnemlátod
Azért tartják így, mert sajna a legtöbb mai embernek a punk az ilyen pózer sz a rságoknál kezdődik, pl. Green Day. Az ilyenek figyelmébe ajánlanék egy-két tényleges punkbandát: Exploited, GBH, Discharge. A Green Day és a társai meg mehetnek a p1csába.
Bár mondjuk szerintem a klasszikusok között is vannak gyengusz előadók, pl.: Misfits, Black Flag szerintem ezek nagyon bénák. Elismerem klasszikus mivoltukat és hogy sok ember szereti őket, de nekem nem jönnek be (mondjuk az igazsághoz hozzátartozik, hogy a Black Flag-et régebben szerettem, de a Misfitset soha nem szerettem). Na, most ezért a véleményemért le fognak pontozni, már előre tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!