Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Idegesít, ha fúrnak, kopácsoln...

Idegesít, ha fúrnak, kopácsolnak állandóan a hétvégén?

Figyelt kérdés
10 emeletes panelban (társasház) lakom.Állandóan cserélődnek a lakók.Őrjítő,hogy este 7-kor,reggel 8-kor dolgozik a fúrógép.Van a háznak "házirend"-je, de az új lakók nem ismerik.Tudom,hogy be kell költözni, én is újítottam már a lakást,de azért próbáltam nem zavarni a lakókat.Van olyan nap,hogy folyamatosan 1-2 órán keresztül fúr a szomszéd.MInek ennyi lyuk?
2009. jún. 6. 14:51
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Én is új vagyok,nah jó másfél éve vagyok itt albérletben,őszintén szólva én megmoccanni alig merek,az ágy is zűrös mert nyikorog,még jó,hogy most nincs senkim mert irtó ciki lenne ha a szomszéd azrt rohanna fel.2x már így s beázott szegény,persze nem direkt csináltam:)

Köbö 1 hete amúgy mellettünk felújítanak,bútorcsere stb,tegnap este 11kor fúrt bele 1et a falba a pali.Úgy megijedtem,hogy még a sírást is elkezdtem,ma is már fél9től csinálja és náha olyan hangos,de nem megyek át nehogy én legyek a szar.Mondjuk egy kicsit gáz mert vizsgaidőszakom van,és tanulni nemtudok tőle...

2009. jún. 6. 15:00
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha reggel csinálják, nagyon zavar, akkor úgy ahogy vagyok, papucsban, alvópólóban, 3 óra alvás után megyek és szólok nekik. Nehogymár mások szabják meg, hogy hétvégén meddig aludjanak mások! (Füldugóval alszom, pont az ilyesmi miatt szoktam rá, de ha fúrnak, akkor az már nem segít.)
2009. jún. 6. 15:13
 3/6 anonim ***** válasza:
81%

Fúúú, ne is mondd. Mondjuk én Bp "kertvárosi" részében lakok, nem panelban, de amint jó idő van, nem lehet megmaradni hétvégenként. Mindig felújítanak, zörögnek, fúrnak-faragnak-kalapálnak... még azt a nyomorult talicskát sem tudják megolajozni! És amint az egyik befejezi, már kezdi a következő...

Nem tudom, miért csak mi tudtunk az egész telepen kivenni 1 hét szabit, hogy elintézzük ezt hétköznap.

2009. jún. 6. 15:15
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Tudom, sovány vigasz, a mi felsőszomszédunk pedig állandóan zongorázik. Pedig szegény nem is tud...csak még Ő nem jött rá. Szóltunk már szépen,csúnyán, lekakilja. És mindegy, hogy hétvége, vagy hétköznap, vagy ünnep, vagy mondjuk délutáni szieszta kellős közepe..nyugdíjas, Ő bármikor pihenhet. Bezzeg ha mi fúrunk egy lyukat a falba, mondjuk évente egyet, már rögtön zörög, meg üvölt. Ez a társasházak átka. De ahogy olvasom, családi házban is előfordulnak ilyenek. Ki kéne az ilyet költöztetni a prérire, vagy összegyűjteni, és hadd boldogítsák egymást.
2009. jún. 6. 16:13
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sokan így élik ki az agressziójukat, mindent megtesznek, hogy valódi - vagy vélt - sérelmeikért így álljanak bosszút. Nekem van egy ilyen szomszédom, ha valaki fúr a házban, ő napokig szakadatlanul fúr, vagy ezer lyuk van a lakás minden pontján. Ilyen emberek élnek társasházban!
2009. okt. 13. 19:52
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
nálunk mikor beköltöztünk esső reggel(vasárnap!) a szomszéd fúrni kezdett. párom átment egy szál alsógatyában factvakargatva és szólt hogy bocs de ezt nem kéne:D elég erős volt a kritika nekik:D
2010. febr. 6. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!