Lányok ti hogy és hol szellentetek? Mert minket állandóan csesztettek érte.43/F
Kimegyünk a vécére, ott. Vagy otthon.
De amúgy meg odafigyelünk az étkezésre, így elkerülhető, hogy kelljen.
Hát ott, ahol nincs hozzá közönség :)
Otthon, mosdóban, meg egyéb helyeken, ahol nincs senki.
"De amúgy meg odafigyelünk az étkezésre, így elkerülhető, hogy kelljen."
akkor mit eszel? Szinte bármitől lehet bélgáztermelődés?
3.
Végre valaki, aki nem játsza az agyát.
Harmadik vagyok.
Egy picit azért védeném azokat, akik nem pukkantanak akár a párjuk előtt sem, ha nem baj. :)
Sokan nem azért teszik, mert ezzel úri kisasszonyok, hanem mert valamiért tényleg tiszteletlenségnek, undorítónak érzik, talán ebben is nevelkedtek. Nálunk otthon nem volt tabu elengedni magunkat, pároméknál sem, hála, így nincs az, hogy egy jó sólet vagy bableves után meneküljünk 2 percenként WC-re.
Amúgy van bogyó, ami segít abban, hogy ne legyél tele bélgázzal, így ehetsz, ami belefér.
Én férfi vagyok, és elképesztőnek találom, hogy egyesek nem tudják megérteni, hogy társaságban nem illik szellenteni. Basszus, senki nem kíváncsi rá! Ki az az épeszű, aki sz*rszagot akar a szobájába? És igenis helyes étrenddel meg lehet előzni, egyáltalán nem nehéz... nem szabad sokat enni, gyümölcs zöldség, kevesebb hús. Ennyi a titok. Akinek meg egyfolytában fingania kell, az valamit rosszul csinál, ezt bármelyik orvos/dietetikus/akárki elmondja. Nekem sosem kell... De a pofám leszakad, amikor hallom, hogy apám a másik szobában akkorát szellent, hogy még a szomszédok is hallják.
MAGÁNÜGY, EMBEREK!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!