Edzőteremben női, zuhanyzós öltözőben egy keleti vendégmunkás takarít, szerintetek ez megengedhető?
Figyelt kérdés
A terembe ahova járok, ma vettem észre, hogy egy pasi a félmeztelen csajok között úgy mászkál mint otthon. Engem eléggé idegesített az egész.tegnap 15:34
1/22 anonim 

válasza:

Ha a férfi WC-t takaríthatja takarítónö, akkor miért ne? Annak meg végképp nincs jelentösége, hogy milyen nemzetiságü a takarító.
2/22 A kérdező kommentje:
#1 rohadtul sok jelentősége van már bocs.
tegnap 15:40
3/22 anonim 

válasza:

Tudod mit? Add meg a terem számát, és én majd felhívom a tulajt!
4/22 A kérdező kommentje:
Megnézem hogy beszélsz vele ugyanis fix h nem magyar😆
tegnap 15:44
5/22 anonim 

válasza:

Jobb lenne, ha egy magyar Ferike lesekedne?
Egyébként eszükben sincs lesekedni, elég munkájuk van
6/22 A kérdező kommentje:
#6 neem, hanem egy női öltözőbe rakjanak be egy takarítóNŐT.
Amúgy szerencsére biztos ott voltál és láttad, hogy nem leskelődik. Én nem így láttam. Egy csaj nem vette észre, mert tusolt amíg ez bejott. Csak egy törölközőbe kijott, azt se tudta merre menjen szegény, mikor meglatta hogy egy ott van és úgy nézi mint egy darab húst a sok munkája mellett
tegnap 15:55
7/22 anonim válasza:
Es a tulajdonosnak szoltatok mar? Vagy csak itt van nagy szad, amint emberekkel kell beszelni osszemesz 150 centisre, egerhanggal?
8/22 anonim 

válasza:

Keress másik termet, én ezt tenném, de előtte úgy kizavarnám a fószert az öltözőből, hogy többet nem lenne kedve bemenni.
9/22 Fingkirály 

válasza:

"keleti oldal, nyugati oldal,
Döglégy Zoli meg a gengszter sz****r" :)
10/22 anonim 

válasza:

És ha egy olyan transzizé megy be? Egy cicis és kukacos pasi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!