Edzőteremben női, zuhanyzós öltözőben egy keleti vendégmunkás takarít, szerintetek ez megengedhető?
Figyelt kérdés
A terembe ahova járok, ma vettem észre, hogy egy pasi a félmeztelen csajok között úgy mászkál mint otthon. Engem eléggé idegesített az egész.tegnap 15:34
21/22 anonim 

válasza:

20. Rendben, tudom hogy nem szabad ilyet mondani de remélem egyszer téged is elítélnek majd egy olyan dologért amin nem tudsz változtatni, mert születésedtől fogva úgy van. Továbbra sem az ő hibája hogy a női öltözőbe tették, hanem a munkaadóé.
22/22 anonim 

válasza:

A férfimosdót pedig férfitakarító mossa? Mert elég kínos, amikor hugyozás közben benyomul egy prosztó takarítónő és mond valami ízléstelen poént a farkadról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!