Melyik nyelvet érdemes most tanulni Magyarországon, hogy meg tudjam magam értetni a Fidesz által betelepített bevándorlókkal, vendégmunkásokkal? Filippínó, kínai, indiai, indonéz?
Hagyd kérdező, szerintem ők már nem igazi magyarok, az is lehet hogy a kormány külföldről vásárolja az ilyen provokátorokat.
Ettől az aljadék brigádtól minden kitelik.
"Most is élnek/dolgoznak/tanulnak itt külföldiek (mint minden más országban is). Velük hogyan beszélsz?"
Remélem abban egyetértünk, hogy az kicsit más, amikor mondjuk kínából idejön valaki angolul tanulni az egyetemen, mint az, amikor nyelvtudás nélkül behoznak mindenféle jött-ment embert.
Mert az előbbivel azért lehet kommunikálni egy aránylag ismert nyelven.
9: A '90-es években nagyon sok kínai jött Magyarországra (is). Akkor is sokan megijedtek, hogy jaj, mi lesz.
Én dolgoztam is diákként kínaiaknál. Ugyanolyan emberek, mint bárki más. Aranyosak és kedvesek voltam velem. És képzeld el, megtanultak magyarul.
Szerintem hány magyar megy el nyugatabbra úgy, hogy nem beszélni vagy nem megfelelő szinten beszéli az adott ország nyelvét? Ettől még nem lesz valaki rossz ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!