Fideszesek, szerintetek is érdemes arra Győzike, hogy a köztársasági elnök és a külügyminiszter köszöntse fel születésnapja alkalmából?
Novák Katalin és Szijjártó Péter levélben köszöntötték fel Győzikét aki egy törökországi luxusszállodában ünnepelte 50. születésnapját feleségével és két lányával.
Győzike érdemei másodlagosak ebből a szempontból. Viszont több százezer szavazókorú roma honfitársunk értékelni fogja ezt a gesztust, és ha '26 tavaszán még emlékeznek rá, tudni fogják hová kell x-elni.
Vagyis a kérdés valójában ez: érdemes arra a köztársasági elnök és a külügyminiszter, hogy rafinált, számító politikusnak nevezzük őket?
Bizony bizony, megmérték pontosan, hogy szinte csak a cigányok szavazataival is meglesz a győzelem.
Ezért Győzike, L.L. Junior, KisGrofó a fidesz új hősei.
Én azon csodálkozom, hogy nem Ő a köztársaságielnők.
Undorító ez az ország. Ilyet hogy a kormány megveszi magának a legocsmányabb undorító bulvárcelebet, hogy a sötét prímitiv csőcselék szimpátiáját elérje, ez felfoghatatlan, és vérlázító. Sose hittem volna hogy ilyen létezhet hogy szinte kormánytagá választják ezt a degeneráltat.
Ez durvább és meglepőbb, mint Gyurcsányék szemkilövetései.
""Jobboldali kulturàlis fölény"
Állítólag van egy köztük, aki tud olvasni, de még nincs megerősítve.
Soha nem néztem az RTL-t, vagy TV2-t, pont az ilyen undormány állatok miatt mint a Győzike. És szavakat nem lehet rá találni, hogy mennyire megdöbbentő, hogy a miniszterelnők ezzel a mocsadék, undormány bulvársztárral turnézik napi 24 órában. Elképesztő, hogy Orbán Viktornak már nincs olyan nyilvános megjelenése, ahol ne Győzike lenne a főszereplő.
Most azt mondom, hogy ennél lejebb már nem süllyedhet Orbán Viktor, de hát hamarabb számítottam volna atomháborura, mint a Győzikére.
Győzi nem adót csalt, csak úgy emlékezett hogy 1 milliárd forintig adómentesség van.
Most hogy már Fideszes, kiderült hogy 10 milliárd forintig van adómentessége neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!