Ellenzékiként érdemes egy kis táskába váltóruhát, tisztálkodóeszközt összekészítve tartani, ha jön értem az új ÁVH, vagy ott adnak mindent?
Figyelt kérdés
2023. dec. 29. 11:39
1/26 anonim válasza:
Felesleges, úgy is elkobozzák. Amúgy sem lesz gyakori hogy valakit elvisznek. Évi 3-5 eset hatalmas kesma vízhanggal hogy megfélemlítsék az embereket.
2/26 anonim válasza:
Nem adnak, nincs annyi váltóruha, hogy a percenként elvitt 1.000.000.000 embernek jusson.
3/26 anonim válasza:
Felesleges ezzel foglalkozni, nem kell váltóruha és tisztálkodási eszköz, úgysem lesz erre lehetőség, a dohos föld alatti cellában két erőszakos kihallgatás között.
4/26 anonim válasza:
Azt épp nem, de a fidesz-győzelem után rögtön másnap foglaltam időpontot útlevélért. Nem is kaptam időpontot csak egy hónapra, valszeg nem csak nekem jutott eszembe :-)
5/26 A kérdező kommentje:
Jó hogy mondod, kell útlevél, hátha a személyi már nem lesz jövőre elég.
2023. dec. 29. 12:12
6/26 anonim válasza:
Inkább gyógyszereket, kötszereket, ragtapaszt, gipszet, infúziót, szikét, ollót, érfogót, ilyesmiket érdemes vinni hogy el tudd magad látni egy-egy kinvallatás után.
7/26 A kérdező kommentje:
Remélem nem keresztények fognak vallatni, mert amit az inkvizíció során már műveltek, azt nehéz lenne kibírni.
Remélem csak sima nácik fognak vallatni.
2023. dec. 29. 12:22
8/26 anonim válasza:
A szentlélek fog vallatni, miután megszállja Tóth Gabi testét és elkezd vonaglani és énekelni neked.
9/26 anonim válasza:
Keresztényként szerintem engem hamarabb fognak vallatni, mint téged. Ráadásul katolikusként ezer szállal vagyunk "bekötve" egy másik - ráadasul nyugati - állam, a Vatikán irányába. Ha magánszemélyként én nem is, de az egyházi alapítványok, szervezetek pénzt is kapnak onnan.
Erre egyébként anno a kommunisták is rájöttek, a katolikusok ellen az volt az elsőszámú vád, hogy nyugatnak kémkednek. Az új ÁVH-nak csak másolni kell az elődök ötleteit.
10/26 A kérdező kommentje:
Azt lehet tudni hogy mik a jó válaszok? Az odáig megvan, hogy beismerem Sorosnak és Gyurcsánynak dolgozok, a magyarok ellensége vagyok, de a bonyolultabb válaszokat nem tudom :(
2023. dec. 29. 12:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!