Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Nem gondoljátok, hogy akik a...

Nem gondoljátok, hogy akik a gyerekekre fogják, hogy a melegek ne csókolózzanak az utcán (folyt. )?

Figyelt kérdés

Volt egy ilyen kérdés valahol, és azt mondta valaki, hogy a gyerekek megláthatják ezt. Nem gondoljátok, hogy az az ember, aki ettől félti a gyerekét, valójában fél attól, hogy neki kell elmagyaráznia, fél a felelősségtől, vagy attól, hogy zavarba jön, mint mikor a gyerek megkérdezi, hogy születik azt ember... vagy, leginkább: fél attól, hogy a gyereknek majd más véleménye lesz, mint neki, és így elveszti szülői tekintélyét?

Csak egy ártatlan kérdés érdeklődő hangsúlyban, nem kell leharapni a fejem.

2012. jan. 17. 17:38
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
69%
ez eddig is egyértelmű volt. mint ahogy az is, hogy ennek a látványa semmilyen hatással nincs a gyerekekre, tehát duplán kifogás. és még elcsépelt is, úgyhogy már triplán szar érv.
2012. jan. 17. 17:51
 2/13 anonim válasza:
100%
Lehet benne valami. Egyébként tényleg semmilyen hatása nincs a gyerekre. Senki nem lesz attól meleg, hogy melegeket lát. Ettől függetlenül sztem se heterok, se melegek ne nyalják-falják egymást az utcán.
2012. jan. 17. 17:57
 3/13 anonim ***** válasza:
45%

Ez hülyeség.

Mi az h fél a felelősségtől?úgy mondod mintha nem tudom miről lenne szó, olyan hatalmas dologról.

Meg h elveszti a szülő a tekintélyét..

Szimplán nem bírják a bu-zikat és kész.

2012. jan. 17. 18:15
 4/13 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem nincs igazad, nem félhet attól, hogy túl sokat kell magyarázkodnia ha normális a gyereke. Vannak dolgok amiket nem kell túlmagyarázni. Meleg meg nem lesz a gyerek attól, hogy ilyet lát, azért ne lássa mert egyszerűen ízléstelen.
2012. jan. 17. 19:58
 5/13 A kérdező kommentje:
Hát én nem mondtam, hogy nem hülyeség. De attól, hogy hülyeség, még így lehet. nagyon sok szülő - meggyőződésem - azért mondja egyes dolgokra, hogy rossz, mert különben el kellene magyaráznia azt, vagy ne adj isten: úgy kéne beszélnie valamiről, hogy nem elítélően, amit sokan nagyon nehéznek tartanak. Pl.: attól hogy én vmit gondolok vkikről, még lehet, hogy tárgyilagosan akarom előadni a gyerekemnek, de sokan ehhez nem veszik a fáradtságot, mint ahogy alapvetően túl fárasztó elgondolkodni dolgokon. Ne haragudj, de az első kettő válaszadóval értek egyet, ettől függetlenül tiszteletben tartom a te véleményed is, és valóban: amúgy senki se csókolózzon az utcán, de már egy másik kérdés.
2012. jan. 17. 19:58
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Se hetero, se meleg párok ne az utcán éljék a szerelmi életüket. Ennyi.
2012. jan. 17. 20:23
 7/13 A kérdező kommentje:
Ebben igazad van, csak ez nem a kérdésre válaszolt.
2012. jan. 17. 23:03
 8/13 anonim ***** válasza:
A gyereknek is el lehet magyarázni, mi hogy történik, de a korának megfelelően! Az, hogy ezt ki hogy oldja meg, az már egyéni dolog.
2012. jan. 18. 10:29
 9/13 anonim ***** válasza:

Vagy utálják a melegeket,vagy félnek a felelősségtől,hogy el kell nekik magyarázni,szerintem mindkettő lehet.

De a legrosszabb az,hogy sok felnőtt a hetero kapcsolatok elmagyarázásától is zavarban van,pedig ezzel csak rosszat tesz,mert hogyan legyen egészséges szexualitású a majdan felcseperedő gyerek,ha a szülőktől is azt látja,hogy zavarba hozza őket a téma,szégyenlik,bűntudatuk van stb...

Aztán majd lehet ujjal mutogatni a perverzekre,megerőszakolókra,homikra.

2012. jan. 18. 17:02
 10/13 A kérdező kommentje:
Hát igen, utolsó, igazad van. Bár megértem a zavarban lévő szülőket, de azért meg kell oldania dolgot.
2012. jan. 19. 01:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!