Egyáltalán van olyan ember aki nem nézi ezt a szenny valóvilágot?
Én írtam a könyveket meg a filmeket, köszi annak, aki lepontozott. Itt az ember már a véleményét sem mondhatja el. Igenis, színvonal nélküli műsor. Nem szól másról, mint az emberek megjátszásáról és kínlódásáról, amit a bezártság vált ki belőlük. Anno az első Big Brothert néztem, és mind ugyanolyan, csak mások vannak benne.
Ennél jobbak a vetélkedők vagy a főzős műsorok, mert ott valamiféle kulturált társalgás is folyik, ami az effajta valóságshowkból hiányzik.
Régen volt a Játék határok nélkül. Azt kéne nézni, nem ezt a hülyeséget. Aztán csodálkozunk, hogy a gyerekek meg a kamaszok szófogadatlanok és csúnyán beszélnek az iskolában. Nem vagyok pedagógus, de azért látom, amit látok. És lehet, hogy valakit ez az egész napos hajtás után kikapcsol, de nem én vagyok az. Nem azért írtam a könyveket, hogy felvágjak, de engem tényleg jobban szórakoztat egy kalandregény vagy egy Jane Austen, mint azt nézni, hogy Pistike hogyan nyalja-falja Jucikát, miközben a háttérben Gizike trágárságokat üvölt, és betegre issza magát.
Előző: én osztom a véleményedet: egy klassz, érdekes film vagy könyv ezerszer többet ér, mint az ilyen moslék. Vagy valami jó zene hallgatása.
Az RTL klub amúgy se egy túl színvonalas csatorna, ezzel a VV-gal pedig még lejjebb tette a lécet...
Emberek, nem minden fekete-fehér! Tény, hogy nem sok értéket közvetít ez a műsor, de valamiért mégis sikeres. Az emberek szeretnek belesni mások életébe (szociális igény, kíváncsiság), szeretnek más problémákkal foglalkozni a sajátjukon kívül. Persze ezeket az igényeket máshogy is ki lehet elégíteni, de azért nem mindenki sötét paraszt, aki Valóvilágot néz.
Ne becsüljük le ennyire az ország szellemi színvonalát! A média az egy dolog. Sajnos olyan, amilyen. A való világ (az igazi való világ!) még mindig sokkal normálisabb, emberibb, mint a tévében bemutatott. Sokan szeretik az ellenkezőjét hangoztatni, de sztem igenis több értelmes ember van a földön, mint h.ülye.
# 26/26 ma 15:26
Én olvasott, olvasó ember vagyok, valóban nem nézek tévét, és halvány lila gőzöm sincs mi megy a valóvillában, de nem is érdekel. Sőt, azt sem tudom, hogy mi történt a legutóbbi Barátok Közt részben, sem a Vámpírnaplókban. Ellenben tudom, ki volt Nell Gwynn, és ki a ma élő leszármazottja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!