Ki szoktátok-e kerülni a szembejövő embereket az utcán?
Figyelt kérdés
2011. nov. 30. 14:00
1/12 bánomisén válasza:
Persze. Miért lenne jó, ha nekik mennék? Vagy én kerülöm ki őket, vagy ők engem, ahogy jön.
2/12 anonim válasza:
neeem, föllököm a marha állattyát nekije
3/12 anonim válasza:
Nagyon sokszor azt veszem észre, ha nem megyek félre, akkor fellöknek. Még akkor is, ha a gyerekemet tolom a nagy batár babakocsiban. De lehet, hogy ez annak tudható be, hogy nem vagyok valami feltűnő jelenség.
4/12 anonim válasza:
tankkal megyek neki...
persze, hogy kikerülöm. ugyanakkor elvárom, hogy ő is arrébb lépjen egy kicsit.
5/12 anonim válasza:
"ugyanakkor elvárom, hogy ő is arrébb lépjen egy kicsit"
- sz nagyon aranyos, mikor kialakul egy kis spontán tangó így:)))
6/12 anonim válasza:
ki, de amikor legalább 3-an mennek és véletlenül sem akarnak átengedni, akkor élő bowlingot játszok. miért kerülném ki őket, ha arra nem képesek, hogy összehúzódjanak kicsit?
7/12 Antimod válasza:
Én elég nagy svunggal szoktam az utcán közlekedni, így ha látom, hogy valaki éppen az én nyomvonalamban közeledik, kissé eltérek az egyik irányba jelezvén a szándékomat. Általában veszik a lapot, ugyanezt megteszik, és ki is kerültük egymást. De van olyan bamba, aki elől az utolsó pillanatban fordulok ki, még súrolni is szokott. És fel sem tűnik neki.
8/12 anonim válasza:
Amit #6 és #7 írt, helyzettől függően.
10/12 anonim válasza:
Engem mindig ki szoktak kerülni de volt már olyan is hogy sms-t írtam és közben a vonatomhoz siettem és nekem jött egy srác hát egy kicsit fájt,összekoccantunk :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!