Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Egyáltalán van olyan ember...

Egyáltalán van olyan ember aki nem nézi ezt a szenny valóvilágot?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem értem már az embereket, hogy mit lehet szeretni ezen a műsoron, ez az emberi érzelmek kigúnyolása, arrol nem is beszélve, hogy az egész egy megjátszott dolog, amikor az rtl-re kapcsolok és éppen az megy pillanatok alatt föl tud idegesíteni, eltudná magyarázni nekem valaki, hogy mi a jó a valóvilágban?
2012. jan. 7. 12:49
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Még csak magyar nyelvű adókat sem nézek - egy sincs a rendszeremben.
2012. jan. 7. 13:48
 12/27 anonim ***** válasza:
0%
Én is szeretem nézni, mert kikapcsol, szórakoztat. Pont azért mert nem megjátszott, ahogy írtad. Hanem valós érzelmekkel, indulatokkal kendőzés nélkül ott előttem játszódik ezért tetszik és nem egy forgatókönyv alapján. Persze vannak feladatok stb, de ahogy megoldják, na arra nincs forgatókönyv. Mindenki "kiadja magát",aki álszent, nem magát adja, az nagyon hamar kiesik. Nem tudom, miért idegesít téged, Te attól nem leszel szegényebb, mert ez megy a tv-ben. Én például nem szeretem a Brazil szappanoperákat, de nem leszek ideges tőle, mert ez megy a tv-ben. Szóval kicsit nem értem a reakciódat.
2012. jan. 7. 13:53
 13/27 anonim ***** válasza:
79%
Sajnos családtagjaim nézik, így mikor itthon vagyok, sajnos gyakra találkozom vele. Annyit láttam belőle, hogy egész nap ülnek és egymást cinkelik, kostolgatják. Szerintem baromira frusztráló. Ráadásul nagyon ostobák, tudatlanok, bunkók. Folyton "ki a nagyobb tahó"-t játszanak...
2012. jan. 7. 14:01
 14/27 anonim ***** válasza:
84%

Jelentem, én sem nézem!És a családom meg a barátaim sem.

Amúgy, még el fog tartani egy darabig, úgy hallottam, májusban lesz vége / ha igaz ez az info /.

Amúgy, sokan nézik, az biztos, hisz' még rajongói oldala is van. Sajnos, sokaknak van erre igénye. Amíg lószar van, addig veréb is lesz.

Amúgy, baromira nem az a való világ, ahogy ezek ott benn a villában tespednek...A munkahelyemen páran megjegyezték, hogy " Hát, elég nehéz lehet összezárva lenni idegenekkel hónapokig." Jaj, szegények. Hát ők vállalták! Üljenek be egy dutyiba, ott akkor megtudják, mi a véres valóság....

2012. jan. 7. 14:29
 15/27 anonim ***** válasza:
Bocs a szóismétlésekért, / "amúgy" / kapkodtam.
2012. jan. 7. 14:32
 16/27 anonim ***** válasza:
72%

Szerintem meg baromira érdekes, hogy egyesekből mi mit hoz ki. Ez egyfajta pszichológiai kísérlet is, ki hogy reagál helyzetekre. Milyen reakciókat vált ki. Sokszor még az alanyok is megdöbbenek, hogy milyen érzéseket/indulatokat/reakciókat vált ki egy-egy szituáció, helyzet. Szóval jobban megismerhetik magukat idebent fél év alatt, mint sok esetben odakint, ahol kevés inger veszi őket körül. Főleg annak lehet, nagy változás a személyiségében, aki eddig ingerszegény környezetben volt, nem volt körülvéve emberekkel. Itt meg kénytelen tíz vadidegen emberrel egy fedél alatt élni a nap 24 órájában és nem teheti meg, hogy félre megy, nem válaszol stb, mert állandóan találkoznak.Ezért érdekes, hogy mit tanulhatnak magukról és a konfliktus kezelésről az emberek. Szerintem az emberei érzelmek teljes skáláját áttudják élni odabent. Aztán, hogy ki fejlődik és ki nem, az már más lapra tartozik.

Szóval egy cseppet sem könnyű ott lenni, nehogy azt hidd.

Azt meg végképp nem értem, amikor azt írják, hogy menjenek ki dolgozni stb. mert az lenne a valóvilág. Én csóró vagyok, mégsem fáj, hogy ők azt ehetnek odabent, amit akarnak, meg "dögölhetnek". Ez van, ez egy műsor. lehet nézni és nem nézni.

2012. jan. 7. 14:34
 17/27 anonim ***** válasza:
50%
Ja és 40 millió a tét, azért meg érdemes kibírni a konfliktusokat. Ha fiatalabb lennék, biztosan jelentkeznék.
2012. jan. 7. 14:40
 18/27 tetris ***** válasza:
52%

Én nézem, és igen, vállalom, hogy egy nagy bunkó vagyok emiatt. Végülis senki sem lehet tökéletes! Az az igazság, hogy engem szórakoztat. Alig várom már, hogy az a szereplő, akit annyira utálok, végre kiessen. A másiknak, akit szimpinek találok, remélem sokáig bent marad.

És időnként jókat lehet röhögni rajtuk.

És mivel a pszichológia érdekel, valóban nagyon érdekes látni, hogy az emberek hogyan reagálnak bizonyos helyzetekre, kihívásokra.

Na, most lehet lepontozni, lehülyézni.

2012. jan. 7. 14:43
 19/27 anonim ***** válasza:
79%
Ha ki akarok szakadni a valóságból, biztos nem egy idióta, színvonal nélküli műsort fogok nézni. Erre valók a filmek és a könyvek. Válasz, nem nézem.
2012. jan. 7. 15:07
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Egyetlen egy részt nem láttam belőle!
2012. jan. 7. 17:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!