"Ugye nem baj ha tegezlek? " Titeket is zavar?
27 éves nő vagyok és ma történt: elmentem megnézni egy lehetséges albérletet, amit anyám egyik ismerőse -igazából vendége. Anyám kocsmárosné.- hirdetett meg. Életemben nem láttam még az embert. Odamentem, becsöngettem, bemutatkoztam, ő is, ő 62 éves. Jónapot jöjjön be stb stb. ment a diskurzus, aztán elemébe jött és felkiáltott "úgye nem baj ha tegezlek?" És akkor éreztem h felmegy a pumpa, gondoltam egyből persze bzdmeg tegezzél. De akkor énis. Jó? Persze csak udvariasan rábólintottam végül. Nem tetszett a dolog, mert: nem a nagypapim es nem is a szomszed bacsi gyerkkoromból, tehat nem ismer. -azoknak csókolom, hogyteszik mint tetszik ez természetes.- Akkor meg minek tegez?
A másik, hogy olyan labdát dob fel amire -lévén lakást szerettem volna nézni/kivenni- nem mondhatom mereven hogy NEM -vagy igen?? de akkor meg milyen lenne a beszélgetés eztán, járna e úgy be a kocsmába stb. Vissza meg hogy kérdeznék erre pl : "jó de akkor kölcsönösen tegeződünk? Nem volt olyan.
Szóval. Szerintetek jogosan méltatlankodom?
Normális ez így hogy én megadom neki a tiszteletet mert mégis csak egy idős ember, de az idős emberek meg általában leszarják hogy egy fiatal felnőtt nővel beszélnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!