Mi az ami a legjobban zavar ma Magyarországon? És mi ami örömmel tölt el Magyarországgal kapcsolatban?
Ami a legjobban zavar:
-liberális jogvédők, zsidók
-cigányok
Ami örömmel tölt el:
Itt érzem magam otthon és megunhatatlanul szép a táj. Akárhányszor megyek a Bükkbe nem tudom megunni. Továbbá az egri és tokaji vidéket is szeretem. Sajnos még sok szép helyen nem voltam (pl.: Hortobágy), de ezeket pótolni fogom.
Aztán egyszer (utána biztosan többször is) mindenképpen elmennék Erdélybe. Igaz ez nem Magyarország, de mégis köze van a magyarokhoz. Biztos vagyok benne, hogy az ottani magyaroktól sokat tanulhatnék.
Ami zavar: az emberek, minden szempontból.
Ami örömmel tölt el: semmi.
Zavar: cigányok, szlovákok, ukránok, szerbek, románok.
Szeretem: asszony, folyók, erdők, állatok.
Ami zavar, az a széthúzás, nem értem, miért nem látják be az emberek, hogy összefogással sokkal előbbre juthatnánk.
Aminek örülök, az a különleges nyelvünk.
Nem fogom kifejteni, mert már rengetegszer leírtam az oldalon, de mindig törölték.
Nem tudom mikor voltál utoljára iskolában, de ott csak azt nevelik a gyerekekbe, hogy a magyarok milyen rossz és bűnös nép, akik rasszisták és miegymás. A médiát szerintem nem kell magyaráznom, az egyértelmű.
A lusta emberekből buta, csalóvilágot néző zombit csinálnak, a szorgalmasokból pedig diplomás agymosottat.
Aztán van egy kis réteg, aki nem dől be ezeknek.
Hát jó, bár akkor a te fogalmaid szerint én is agymosott vagyok :D mindenesetre nem tapasztaltam ezt, pedig jelenleg is tanulok, bár jó iskolában. Nálunk azt hangsúlyozzák, hogy gondolkozz, ez a legfontosabb.
A médiára fogni a bajokat meg kicsit demagóg szerintem, senki mögött nem állnak ott fegyverrel, hogy nézze a tévét és vegye a szennylapokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!