Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Mi az ami a legjobban zavar...

Mi az ami a legjobban zavar ma Magyarországon? És mi ami örömmel tölt el Magyarországgal kapcsolatban?

Figyelt kérdés
2011. júl. 14. 09:24
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem nem érted a dolgot. A gyerekek és az egyszerű emberek feje könnyen irányítható. Szóval nem kell fegyver ahhoz, hogy szentírásnak vegyék azt, ami a tévében megy.
2011. júl. 14. 10:49
 12/37 anonim ***** válasza:
77%
Nem állnak ott fegyverrel, csak a pofádba tömik...
2011. júl. 14. 11:01
 13/37 anonim ***** válasza:
24%

Nem unjátok már ezt az összeesküvés elméletes baromságot? Hogy a zsidók így, zsidók úgy, szabadkőművesek amúgy. Minden nemzet a magyar ellen fogott össze köztük a zsidókkal, sőt az UFO-k is magyar ellenesek.

Annyira unalmas már.

Szerintem ilyen fszságok terjesztése helyett olvassatok valami klasszikust.

2011. júl. 14. 11:45
 14/37 anonim ***** válasza:
71%

Nem unjátok még, hogyha valaki kimondja az igazságot, akkor leszóljátok hogy az csak összeesküvés elméletes baromság?

Hidd el, ha a másik oldalról is megvizsgálnád a dolgokat, akkor egyértelművé válna számodra minden. Nekem kicsit sántított az a történet, amivel az iskolában tömték a fejem. Aztán több hónapon át tanulmányoztam a dolog másik oldalát. Aztán ahogy a megtért hívők szokták mondani: "megvilágosodtam"

2011. júl. 14. 11:58
 15/37 anonim ***** válasza:
28%

Magyarázd már el kérlek, hogy pontosan mi az igazság? Mi számít annak? Honnan tudod, hogy az az igazság? Azért mert a nézeteidnek az felel meg? Mert erről keveset olvastál? Vagy az számít igazságnak, amit nevezetesen egy politikai párt diktál? Egyáltalán honnan tudod, hogy az, ami te igazságnak vélsz, az igaz, nem csak hazugság? Hiteles, megcáfolhatatlan bizonyítékaid vannak róla?

Jó dolog, ha valaki kételkedik, de akkor ne csak abban kételkedjen, ami számára kényelmetlen. : )

2011. júl. 14. 12:13
 16/37 anonim ***** válasza:
59%

Mint említettem, már többször leírtam itt az oldalon, de törölték. Azt is említettem, hogy mindent vizsgálj meg a másik oldalról és meglátod mi az igazság. Nem fontos tudni mindent percről percre, elég csak nagy vonalakban a lényeget. Ne úgy tekints rájuk, hogy összeesküvés elmélet.

Neked nem furcsa, hogy a világháborúkban csak az egyik oldal volt bűnös?

Neked nem furcsa, hogy míg téged elhordhatnak mindennek, addig te nem illethetsz még egy apró kritikával sem egy másik népet?

Neked nem furcsa, hogy az iskolában azt mondják, hogy te rasszista/antiszemita vagy, közben pontosan látod ki lop meg/köp le/ver meg?

Tehetnék még fel ezernyi kérdést. Ha szerinted minden így van rendjén, akkor sajnállak.

Elnézést kérek mindenkitől a témába nem vágó hozzászólásaimért!

2011. júl. 14. 12:33
 17/37 anonim ***** válasza:
82%

Ami a legjobban zavar:agymosás(mindegy mi, mindenféle szempontból, amúgy az utolsó válaszadónak igaza van!); az emberek birka szerű csoportosulása és beletörődés a szarba;

az ország gazdasági helyzetének nullára csökkenése és a munkahelyek, fizetések csökkenése..(lásd:ezért is írtam, hogy az emberek birka szerű tömörülése, mert beletörődik a sz@rba, jó neki az éhbéres(minimálbér) meló; a média(való világ; "sztárok"(lásd:celebek) értelmes műsort viszont nem tudnak leadni)de nem is nézem csak egyszerűen már ha meglátom valahol idegesít vagy felmerül, mint téma elég idegesítő..; és stb.. sokat fellehetne még sorolni, de most nem írom le az összeset.

Amit szeretek: a nyelvünket; és a szép tájakat.

2011. júl. 14. 15:40
 18/37 anonim ***** válasza:
100%

amit szeretek:

- nyelv

- az ország fekvése, éghajlat (na jó, ezt a dögmeleget most nem)

- viszonylag kevés a termászeti katasztrófa (nincs vulkán, földrengés, tornádó...stb.)

- azt, hogy már viszonylag jó ideje béke van

- az embereket (nem mindet :) )

amit nem szeretek:

- a rosszindulatot, irigykedést

- a politikusok hazudozásait (habár ez mindenhol van)

- azt, hogy nehéz egészségesen élni ( rossz városi levegő, az egészséges ételek iszonyatosan drágák, az orvosi ellátás elmaradott, és szegény)

2011. júl. 14. 17:20
 19/37 anonim ***** válasza:
75%

Zavar az hogy kevés a fizetés, és drága minden.

Az nem tudom mi az ami örömmel tölt el. Semmivel se tud többet Magyarország mint pl Németország.

2011. júl. 14. 20:41
 20/37 anonim ***** válasza:
55%

Amit utálok:cigányok,zsidó agymosás,a politikai elit,a sz*r egészségügy,kevés a fizetés és drága minden.

amit szeretek:pálinka,szép tájak.

2011. júl. 15. 00:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!