Mi az ami a legjobban zavar ma Magyarországon? És mi ami örömmel tölt el Magyarországgal kapcsolatban?
Magam részéről nem vagyok jobbikos, csak egy átlagos magyar, egy egészséges hazaszeretettel. Látod az agymosás eredménye ez is, hogy aki egy kicsit szereti, védi a hazáját, az egyből "vérmagyar" és "turbómagyar". Szerény véleményed szerint mondjuk Kossuth is ilyen volt? Elég szomorú, hogy idáig süllyedt pár magyar, mint te.
Egyébként véletlenül nem a cigány bűnözés, munkanélküliség és hasonlók miatt hagyják el az országot? Nem azért, mert a külföldi cégeknek adják el a gyárainkat, amit aztán lé építenek, hogy aztán tőlük vásároljunk háromszoros árért? Miért kell mindig azokat b.szogatni, akik a szívükön viselik a magyarság sorsát? Büszke lehetsz magadra!
"Egyébként véletlenül nem a cigány bűnözés, munkanélküliség és hasonlók miatt hagyják el az országot?"
De igen emiatt!
Főleg a munkanélküliség miatt, ismerőseim körében. Amíg itt gyári melóban kidolgozod a beled, és kapsz minimálbért kb 50-70 ezer ft összeget, addig külföldön ugyanazért a melóért akár 110 000ret is megkeresel, vagy ha nem többet. És ezt sok olyan ismerősöm mondta, akik már azóta kint élnek külföldön és eszük ágában sincs kimenni!
Az utolsónak teljesen igaza van!
és eszük ágában sincs visszajönni*
Helyesbítek!
Mint a cigányok, fogadjunk.. hogy a sok kretén még hív pluszba bár gyökeret, hogy jajj pontozzuk már le, mert ő nem zsidózik. :D
Vagy csinál több accot is, hátha. :D Örülök, hogy egyesek tényleg ennyire gyökerek, és nagy boldogságot okoz ez nekik. :)
De persze én csak egy agymosott zombi vagyok, mert nem zsidózok, és nem lógok egész nap a kurucinfon. Ha egy picit is gondolkodna ez a csürhe, akkor rájönne, hogy az, amit igazságnak vél, az nem feltétlenül az. Ajánlom Szókratész műveit, persze az már nem menő, ahoz agy is kell, hogy befogadja és megértse az ember. Meg persze ő is egy cionista zsidó volt, aki a zsidó nagytőke érdekeit nézte, és egyébként is magyargyűlölő volt.
Tényleg, írok róa majd vmi összeesküvés elméletet, 3napig a kurucon meg a barikádon fog díszelegni.. a sok egysejtű vérmagyar meg el is fogja hinni, mert amit ott olvas, az szentírás. :)
Na amit írtál, az már összeesküvés elmélet. Komolyan, mosolyogtam egyet. :)
Viszont komolyra fordítva a szót, ékes példáját láthatjuk annak, hogyha a buta ember nem tud érvelni, akkor szid, támad és kötegszik. Tudtommal én megadtam az alapvető tiszteletet neked, de te cserébe csak bunkón támadtál. Írtad az üres soraidat, s meg sem próbáltad (vagy nem tudtad) értelmezni a mondandómat.
Részemről a vita befejezve. Légy boldog a magad tudatlanságában!
Ami zavar: a cigánybűnözés, az alacsony életszínvonal, az évtizedek óta hitegető és romboló politikusok, a nép összetartásának hiánya.
Ami jó dolog: a magyar konyha, a nyelvünk különlegessége, a tájak és a városok hangulata, és a sok gyógyfürdő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!