Zavar az egyik ismerősöm meztelenkedése. Titeket zavarna? Mit szólnátok hozzá? Hogy kezelnétek?
Távolsággal...
Viccet félre téve, függetlenül attól, hogy igaza van-e vagy sem, egy tapintatlan bunkó, aki mások arcába kényszeríti a hülyeségeit akkor is, ha ez másoknak kellemetlen. Minek erőlteted a dolgot? Amúgy kíváncsi vagyok, hogy mikor fog leesni az ilyeneknek (homokosok, meztelenkedők, hippik stb.) hogy krvára senkit nem izgat mit csinálnak, legyenek is nyugodtan büszkék rá, de az ilyen dolgok olyanok mint a pénisz. Jó dolog, ha van, jó dolog büszkének lenni rá, de nem kellene gátlástalanul lebegtetni mindenki előtt nyilvánosan és megpróbálni lenyomni mások torkán.
Azt mondanám neki, hogy akkor: vetkőzzön :)
Vannak ilyen emberek, nekem is van ilyen ismerősöm, én hagyom had mondja, nem igazán érdekel. Flúgos és kész.
Mindenkinek van bogara :)
Ha lány az illető, és még szép is, hát örülj neki! :)
Ha meg fiú, akkor ez van, ő ilyen, vonj vállat és vedd tudomásul. Neked attól még nem kell követned a példáját, ha nem akarod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!