Hogyan mondjam meg az unokatesómnak, hogy zavar a
meztelenkedése?
Figyelt kérdés
Három hónapra hozzánk költözött a fiú unokatesóm, mert a mi városunkban kapott próbaidős állást. A lakásunk nem túl nagy, de jut neki egy félszoba. Engem (hiába vagyok én is férfi) zavar, hogy ő folyton tök meztelenül mászkál reggel (fürdés előtt) és este (fürdés után) a lakásban. Mikor ezt egyszer szóvá tettem, azt felelte: "Nem kell prűdnek lenni, mindketten férfiak vagyunk. Ne zavarjon téged az én meztelenségem meg a cerkám látványa, otthon is így kolbászolok a lakásban." Nekem viszont továbbra is zavaró ez a gátlástalan meztelenkedés, hogyan szóljak neki, hogy végre értsen belőle?
mond meg a te lakasodba a te szabalyaid utan el..,es megkered meg egyszer,hogy ne szaladgajon puceron..
2009. márc. 25. 22:06
2/12 anonim válasza:
Adj neki egy köntöst, egy kis célzással, hogy ez viszont nem az ő otthona, ide ti befogadtátok, amit nem kötelező, mert albérletbe is mehetne, örüljön, hogy itt nem kell fizetni.
2009. márc. 25. 22:11
3/12 anonim válasza:
Egyszerűen ne vegyél róla tudomást, ha látja, hogy idegesít téged, annál izgibbnek találja ...
2009. márc. 25. 22:31
4/12 anonim válasza:
Ahány ház, annyi szokás. Elhiszem, hogy egyesek a meztelenkedést természetesnek veszik, míg másokat zavar. Mivel ő elvileg vendég, ezért szerintem illene azt tennie, ami nálatok szokás. És ha pl. a szüleid véletlenül épp akkor nyitnának be, akkor is olyan természetes lenne neki pucérkodni? Szerintem is jó ötlet, hogy célzás képpen adj neki egy köntöst vagy törölközőt. Ha nem veszi a lapot, mondd meg kerek perec, hogy téged ez zavar, mert te nem ezt tanultad otthon.
2009. márc. 26. 07:50
5/12 anonim válasza:
Én is kerültem hasonló helyzetbe. Ara jöttem rá, hogy belém nevelt dolgok és a saját meztelenségemmel is van egy kis problémám. Esetleg gondolkodj el ezen és próbáld ki ( esetleg, ha egyedül vagy) Te is. De ez csak az elmélet, az lenne jó, ha megértené, hogy nem otthon van. Hány évesek vagytok?
2009. márc. 26. 09:15
6/12 anonim válasza:
Mondjuk áthívhatnád néhány barátodat mikor ő tök pucér, ha meglepik legközelebb talán köntöst húz
2009. márc. 26. 09:45
7/12 anonim válasza:
Igen igen, az előző válaszoló mondta meg a frankót! Nehéz megmondani az igazat? Ez a megoldás! Egyik nő ismerősöddel beszéld meg hogy segítsen neked. Menjen el hozzátok (csöndben) miközben az unokatesód fürdik, és amikor kilép a fürdőből akkor a csaj meg szisszenjen fel hogy "úristen" vagy hasonló, és fordítsa el a fejét és éreztesse hogy ez kellemetlen dolog. És akkor mondhatod az öcskösnek, hogy Látod ezért mondtam hogy legalább egy boxert vegyél fel?!
Ez a legjobb módszer hidd el.
2009. márc. 26. 09:55
8/12 anonim válasza:
Amikor bejön megint meztelenül mondjad neki, hogy ne meztelenkedj már előttem! Érted?
Ha megint magyarázza, akkor mondd, hogy de pedig zavar a cerkád látványa, mert nem szereted a f*szokat nézni. Legyél hangos és ideges!
2009. aug. 5. 00:09
9/12 anonim válasza:
ha már befogadtad, legyen oly szíves, és nem mutogassa a farkát, te laksz ott, és neki kell alkalmazkodni... én így közölném :D
2010. aug. 14. 15:57
10/12 anonim válasza:
Úgy, közöld vele, hogy azt mondod, hogy otthon úgy focizol ahogy akarsz, de itt én vagyok hazai pályán, dehát az én szabályaim szerint játszunk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!