Barátnő cirka 38-9 éves anyukájának hogy illik köszönni? (22 F)
Egyből tegezés vagy magázás?
Tudom, hogy hülye kérdés de nem tudom :)
Ha úgy köszönsz, hogy kézcsók, az is udvarias.
Amúgy ez meg a mai nők hülyesége, hogy sokan sértésnek veszik a csókolomot, vagy azt hiszik, az öregeknek köszönnek így, mert ez nem igaz. 38 évesen meg ne gondolja senki azt magáról, hogy egy kategória a 20 évesekkel, nem kell megsértődni. Ha annyira zavarja, úgyis felajánlja a tegeződést egyből. A jó napot meg szerintem olyan távolságtartó, főleg egy barátnő anyukájának. Kézcsók, örülök, hogy megismerhettem. Elköszönésnél is kézcsók, viszontlátásra, minden jót.
Ez korrekt szerintem.
Ja igen, az apáknak meg a legegyszerűbb úgy köszönni, hogy: Tiszteletem. Vagy Tiszteletem Józsi bá.
Mert így közvetlen is vagy és udvarias is.
Első körben magázódás, ha megengedi tegeződés. Lassan másfél éves kapcsolatban apukát simán letegezem, anyukát még magázom köszönésnél és akkor, amikor nem érzem fesztelennek a hangulatot.
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!