Barátnő cirka 38-9 éves anyukájának hogy illik köszönni? (22 F)
Egyből tegezés vagy magázás?
Tudom, hogy hülye kérdés de nem tudom :)
Természetesen magázódás.
A Jó napot kívánok! eleinte a legjobb. Ha hosszútávú a kapcsolat, és jó viszonyba vagytok, mondhatod pl. Csókolom, Kati néni. Aztán, ha megengedi, tegezheted.
Magázd,az a szokás
(bár barátnő is megoldhatja,hogy ugyanmár,anya,ne hagyd hogy csókolomozzon,nem vagy öreg...nálunk ez volt,mert anya 40,én 23,párom 28,tehát köztük 12 év...mégis elkezdte magázni,én szóltam,hogy nemár...)
Köszi a válaszokat!
Én is magázásra gondoltam.
De most akkor csókolom vagy jó napot?
Anyu görcsöt is kapna a csókolomtól :D
Lassan 40 lesz, de nagyon szép és egyáltalán nem néz ki annyinak. A barátommal az eleje óta tegeződnek és már nem is emlékszem, hogyan köszönt elöször. Szerintem a párodtól kérdezd meg, Ő ismeri igazán. Valószínüleg úgyis tegeződni fogtok...
Na, hát ha az én anyámat, vagy nevelőanyámat lecsókolomoznád, ott vágnád el magad. 38 éves nőről van szó, nem 50 évesről. Nyugodtan mondj jó napot kívánokot.
Én anyám is ennyi idős volt, mikor megismerte a párom, ő rögtön mondta, hogy tegeződjenek, nem nyugdíjas asszonyka. Nevelőanyám szintúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!