Átadod a helyed egy idős, vagy kismama utasnak bármely járművön?
Kismamának, kisgyerekesnek, vaknak mindig átadom. Idősnek helyzetfüggő.
De ami botrány szerintem, hogy kb 60 éves nő szabályosan leordította a fejem, hogy miért merek ülni, amikor neki állnia kell. Hozzáteszem, hogy átadtam volna a helyem, ha nem lenne eltörve a lábam (gipszem látszott is). Na ezekután én még jobban meggondolom milyen idősnek adom át a helyet.
A terheseknek, kismamáknak, vakoknak igen. Szoktam segíteni a vakoknak, már ha engedik, mert valamelyikük bunkó, hogy nem kell neki segítség...ja mondom bocs.
Az öregek?? Hát attól függ....Nem csak egy öregnek lehet baja. Nekem szívproblémáim voltak, és nyaranta majd elájulok a metrón a nagy melegben. Egy fiatal is ugyanúgy lehet beteg, neki is lehet izületi és akármilyen problémái, ami miatt nem tud állni!
En ritkan ulok le, ha van hely is allok, de ha megis nagyon faradt vagyok akkor mindenkepp atadom idosnek, allapotosnak egyarant! :))
32/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!