Mennyi idő után mertél hosszú wc-zni a párod előtt, úgy értem h elmenni náluk pl?
én nekem "szégyellős végbelem van" erről olvastam egyszer, képes vagyok 3 napig kibírni kakilás nélkül ha úgy adódik. Ha náluk vagyok sosem megyek el pl mert szégyellem h tudja h épp kakilok. Tudom h ez hülyeség, és én is tudom pl h ő mikor megy el kakilni és az nem zavar de én erről a témáról beszélni se tudok és poénkondi se rajta. Ugyanez a pukizással. Pedig már 7 hónapja vagyunk együtt. Volt régen egy másfél éves kapcsolatom ott ugyanez volt, de vele nem szeretnék ilyen lenni, mert nagyon szeretem és tudom h "fel kell oldódnom" de nem megy.
Ti h kezelitek ezt a témát?
20L
Legalább fél évnek el kellett telnie, de talán még többnek is. Ebben a szempontból elég parás vagyok, ha arra kerül a dolog, még itthon sem lehet senki a klotyó közelében, mert akkor nem tudok koncentrálni.
Egyébként unokatesóm feleségének nincsenek ilyen problémái:) Régebben a kerti budira járt, amíg ott trónolt, addig uncsim kinn ácsorgott, és beszélgettek. Mondjuk hozzá kell tennem, hogy a lány mongol, ott kicsit más szokások vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!