Mennyi idő után mertél hosszú wc-zni a párod előtt, úgy értem h elmenni náluk pl?
én nekem "szégyellős végbelem van" erről olvastam egyszer, képes vagyok 3 napig kibírni kakilás nélkül ha úgy adódik. Ha náluk vagyok sosem megyek el pl mert szégyellem h tudja h épp kakilok. Tudom h ez hülyeség, és én is tudom pl h ő mikor megy el kakilni és az nem zavar de én erről a témáról beszélni se tudok és poénkondi se rajta. Ugyanez a pukizással. Pedig már 7 hónapja vagyunk együtt. Volt régen egy másfél éves kapcsolatom ott ugyanez volt, de vele nem szeretnék ilyen lenni, mert nagyon szeretem és tudom h "fel kell oldódnom" de nem megy.
Ti h kezelitek ezt a témát?
20L
amikor először a páromnál aludtam még pisilni se mertem kimenni:D
amúgy 4éve vagyunk együtt...(együtt lakunk a 2.hét óta) majd megszokod..ez természetes dolog,egy idő után már észre se veszitek egymást a WC-n :D
ha normális a pasid,akkor ő is ugyanúgy megérti,h te is ember vagy,és mint minden ember pukizik,meg kakkant:D nem fog belőle gondot csinálni...
olyan 3 hónapja lehettünk együtt mikor kicsúszott a puki, és utána már nem érdekelt természetes volt ő is ide oda eresztett
talán fél éve jártunk már mikor iszonyat hasmenés rám jött hát akkor nem volt mese menni kellett a wc-re és onnantól már nem érdekelt, azóta együtt élünk és sokszor nyitott ajtónál intézkedem mert közbe beszélgetünk
Nekem 2 kérdésem lenne, kérdező:
1. Szerinted a párod nem jár wc-re, vagy ha mégis, ibolyaillatút produkál?
2. Belegondoltál már, mi lesz, ha összeköltöztök? Vagy mindig megvárod, míg elmegy otthonról?
Pufizni kb. fél év után, a nagydologra nem emlékszem.
Általában igyekszem diszkréten intézni, de kiderült, hogy laktózérzékeny vagyok, és volt olyan, hogy rosszat ettem... Na akkor olyan rosszul lettem, hogy nem érdekelt, hogy már nem érdekelt, mit gondol rólam, mivel a WC-ről is alig tudtam elmozduli, úgy begörcsöltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!