Szerintetek korai lenne kirakni a karácsonyi díszeket? Téli hangulatot teremteni a házban?
Szerintem kitenni még korai. Akkor már úgy elveszti a fényét, mire itt lesz a karácsony...
Én ma vettem műfenyőt a tescoban, mert most akciós. :D amúgy még nem jutott volna eszembe az ilyesmi, viszont össze nem raktam, mert minek? mindent idejében.
Igazából a kollégiumi szobára gondoltam, nem tudom miért házat írtam.
Nem nagyon lesz karácsonyom, körülbelül 3-4 órát tudok a családdal tölteni a vizsgák, szigorlatok miatt, és arra gondoltam, hogy ha ilyen hangulatot teremtek, kicsit szívesebben állok neki tanulni, mert várom majd ezt a kis időt is.
Az uzletek mar 2 hete karacsonyi diszben vannak, es az utcan is fel vannak szerelve a karacsonyi fények.:)
Én pedig le se vettem a tavalyit, lusta vagyok.:) No meg tetszik a szivecskés kopogtatófüzér az ajtón, és éjszakai fénynek egy hópihe-fényfüzért használok egész évben, és mar nyar ota keresek tovabbi fuzéreket otthoni dekoracionak, hangulatfénynek, nem karacsonyra, hanem egesz evre, lakberendezesi szempontjaim szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!