Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Az agglegények között tényleg...

Az agglegények között tényleg sok az igénytelen?

Figyelt kérdés
nem fürdik rendszeresen, nem mos fogat, nem takarít, ritkán vesz fel tiszta ruhát, szétdobálja a szennyest a szobájában...

2011. nov. 6. 12:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

9.

Szerintem inkább az nevezhető agglegénynek, aki már egyedül lakik.

Mert a szülők miatt is rákényszerül mindenki, hogy igényesebb, tisztább legyen, mit szólnának a családtagok.

De aki már elköltözik otthonról, akárcsak albérletbe, ott már előjön a valós személyisége. Nekem volt szerencsém albérletezni, és nem sok jót mondhatok el a lakótársaimról ebből a szempontból. 2 néha 3 naponta fürdés, fogmosás max. 1-szer egy nap.

A lányok még csak-csak fürödtek mindennap, de ők is majdnem ugyanolyan rendetlenek voltak a környezetüket illetően, mint a fiúk.

2011. nov. 28. 18:59
 12/13 anonim ***** válasza:
Én magam miatt vagyok igényes, az más kérdés, ha másoknak is bejövök:-P.
2011. nov. 28. 19:18
 13/13 anonim ***** válasza:

kialakulhat vagy az egik véglet, vagy a másik.

az egyedülös férfiak nagyon rendesek tudnak lenni, és egy magamfajta nő kiveri náluk a biztosítékot.

Aztán van, aki mellett azért jó, hogy van valaki, hogy szóljon neki, fürődj már meg, mert büdös vagy.

2012. jan. 29. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!