Nem dohányzom, egyedül élek kis lakásomban, egy 10 emeletes panelház 9. emeletén, viszont minden nap, mire hazaérek, tiszta dohány szag az egész lakás. Nyilvánvaló, hogy az alsó lakótól jön fel a cigiszag. Van valakinek valami ötlete, vagy tanácsa?
Sztem az alatad vagy ha ő nem dohányzik, akkor a melleted levő szomszédokat keresd fel, és kérd meg, hogy ne a lakásban dohányozzanak, mivel itt elmondod hogy hogyis van, nyugodt hang nemben, és várod a választ. Sajnos többet nemtok tanácsolni, talán majd valaki más.
Sok sikert!
Kopogtattam az alattam lakónál, de nem nyit ajtót. Kicsit tartok tőle, hogy elküld a "messzire", hisz a saját otthonában azt csinál, amit akar. De köszönöm a válaszodat!!! :)
Nincs valami olyan berendezés, ami megszűri a szoba levegőjét, hogy ne legyen dohány szagú?
Azt úgysem tilthatod meg, hogy a szomszédod a saját lakásában dohányozzon.
Tehát azt kell kiderítened, hogy hol jut be a te lakásodba a füstszag és azt kell megszüntetni.
Elsősorban szellőzőn, nyílászárókon esetleg fal melletti repedéseken juthat be. Ha megvan a hely akkor már elég egyszerű lehet a megszüntetése is.
köszönöm a hozzászólásokat!!!
körbenéztem a lakást (nem volt nehéz :) , 1szoba+1konyha+1fürdő), de nem találtam repedést, viszont az tuti, hogy a szobában érezni a legerősebben. Létezik, hogy a panel illesztéseknél feljön a szag? mert máshol nem nagyon tud feljönni...megint voltam lent, de nem nyitnak ajtót, egy hölgy neve van kiírva, remélem, ha sikerül elérni, megértő lesz....
A szellőzőn jön fel.
Azzal meg nem tudsz mit csinálni - nem véletlenül van ott.
Egy hatásos tisztító nagyon drága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!