Hova nem szoktak egyedül menni?
pl mozi, színház, buli, strand, nyaralás...
Hova ciki egyedül menni?
Párterápiára elég ciki egyedül menni.
Szarni viszont elég ciki nem egyedül menni.
:) én is párterápiát akartam írni.
Nincs olyan hely ahová ciki lenne egyedül menni, kivéve akkor, ha eleve több embernek találták ki egyszerre.
Csocsózni, biliárdozni ciki egyedül például.
Hát azért én színházba nem szívesen mennék egyedül. Cikinek nem ciki, csak tényleg nem szokás egyedül menni. Vagy pl. több napos fesztiválra sem mennék el egyedül, úgy, hogy várhatóan nem is lesz ott senki, akit ismerek.
Nyaralni vagy strandra viszont egyedül is el lehet menni lazán, ha az ember tényleg pihenni szeretne, hiszen így tényleg nem kell másokhoz igazodnia. Strandon voltam is már egyedül többször, amikor kimondottan azért mentem, hogy napozzak, ússzak.
Szerintem az emberek azért mennek nagyon sok helyre párosával vagy még többen, hogy elkerüljék azt a kellemetlen esetet, hogy szeretnének valakivel szót váltani, de nincs kivel, pedig mindenki másnak van ehhez partnere.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!