Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Van értelme az óraátállításnak?

Van értelme az óraátállításnak?

Figyelt kérdés
Észrevettem hogy nyáron este hét órakor még világos van télen meg tök sőtét akkor nyilvánvalóan valamit rosszul csinálunk hiszen az volna a lényege, hogy a világításon spóroljunk
2011. okt. 27. 00:36
1 2
 11/13 bánomisén ***** válasza:
66%

Szerintem azon kívül, hogy félévente egyszer a fél világ ezen bosszankodik és kérdezgeti, hogy mikor, meg merre tekerje az órákat, semmi értelme nincs. Normálisabb országok már le is álltak róla, vagy be sem vezették.

A magam részéről utálom ezt az egészet úgy, ahogy van.

2011. okt. 28. 13:37
 12/13 anonim ***** válasza:
Szerintem meg pont forditva kéne állítani, nert igen korán besötétedik, fél hatkor már az egész kakásban villanyt kell kapcsolni, tehát forditott hatást érünk el vele.
2012. aug. 7. 13:00
 13/13 anonim válasza:

Nincs és káros:

[link]

2012. okt. 27. 15:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!