Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Tényleg ennyire visszás, hogy...

Tényleg ennyire visszás, hogy így alszom?

Figyelt kérdés

Felnőttem már, huszonéveim végén járok, nőből vagyok. Anyámmal lakom. Úgy tudtam, hogy jóban vagyunk, erre egyik éjszaka elkezdett velem cirkuszolni, amikor meglátta, hogy az otthoni ruhámban alszom egy régi hálózsákból gyártott takaróval. Ugyanis amikor hazaérek, mindig átöltözöm az utcai ruhából egy otthoni melegítőnadrágba, meg pulóverbe, és ezt nem vettem át a klasszikus pizsamára. Plussz a klasszikus behúzott dunyha-behúzott paplan ágyneműkészletet se vettem elő, hanem a kedvenc volt termohálózsákos takarómban aludtam egy kispárnával (az se a klasszikus alvós, amit minden reggel el KELL rakni, és minden este elő KELL venni), hanem díszpárnának is megállja a helyét.

Az éjszaka közepén elkezdett ezért ordítozni, hogy gyagyás vagyok, meg ferdehajlamú, amiért így alszom, és nem "rendesen". Kérdeztem, hogy tudja-e, mi az a ferde hajlam, mert nem vagyok leszbi, erre mondta, hogy nemcsak a leszbit meg a b.zit mondják annak, hanem ezt is, és ha ő ezt az ismerőseinek meg a munkatársainak elmeséli, akkor nem csodálkozni fognak, hanem meg fognak rőkönyödni. Mondtam, hogy mindenkinek magánügye szerintem, hogy ki miben alszik, én se firtatom a másét, de csak fújta, hogy visszataszító vagyok ezzel, meg irritáló. Nagyon régen rájöttem már arra, hogy ez a kötelező ágyneműcipelés nem az én világom, elvagyok én a kedvenc takarómmal meg a kedvenc kispárnámmal, ami ugyan nem dunyha meg nagypaplan, de nem gondoltam volna, hogy ez ekkora bűn, hogy undorító, visszataszító, meg ferdehajlamú legyek miatta. Képes volt ezért a jól működő anya-lánya kapcsolatunkat felrúgni, úgy jött ez nekem, mint derült égből a villámcsapás. Azon az éjszakán már nem is tudtam visszaaludni, csak remegtem az idegességtől. Mindjárt 30 vagyok, ezt érdemlem? Mondtam, hogy dolgozom, mindent megcsinálok, hadd döntsem már el önállóan, hogy miben alszom. Most egy sz@ros takaró meg pizsama miatt költözzek el?

2011. okt. 23. 23:51
1 2 3 4 5
 31/47 A kérdező kommentje:

Hát köszönöm a válaszokat, ki kellett kicsit beszélnem magamból, mert sokáig azt sem tudtam, hogy hová tegyem ezt az egészet, nem ilyennek ismertem őt. Az idegesség viszont felőrölt volna lassan, nekem meg dolgoznom kell, nem ilyen sz@rságok miatt folyamatosan idegesnek lenni, meg aztán rontsam el a munkámat is miatta. Valóban meg fogom neki mondani ezeket, ki fogok állni magamért, csak a szavakat nem adja már nekem vissza senki, amelyek itt marnak belül, hogy én ferdehajlamú meg undorító vagyok az édesanyám szerint egy sz@ros krva kbszott takaró miatt.

Na mindegy, remélem, ezen is túl leszek egyszer lelkileg.

Köszönöm mindenkinek, jó éjszakát! (megyek a termotakarómmal a fenébe)

2011. okt. 24. 00:50
 32/47 mustafa33 ***** válasza:
Nem olvastam végig a válaszhokat,lehet hogy már valaki javasolta, de: ne hagy d magad kiprovokálni, ne is vitatkozz, mond neki hogy "jó" és csukd kulcsra az ajtódat. Ha egy szobában aludtok, az rosz helyzet és változatss rajta, mert a madár sem alszik anyjával egy fészekben második évében.
2011. okt. 24. 02:20
 33/47 anonim ***** válasza:
2011. okt. 24. 02:27
 34/47 anonim ***** válasza:
Micsoda problémák...
2011. okt. 24. 03:01
 35/47 anonim válasza:
Huha mi lesz ha a pasit viszed haza?
2011. okt. 24. 04:24
 36/47 anonim ***** válasza:
57%

Dehogy visz pasit!

Melyik pasinak kell egy hálózsákos, 30-as "vénkisasszony",

aki egész nap hagymát eszik?!

2011. okt. 24. 05:10
 37/47 anonim ***** válasza:
58%

"az otthoni ruhámban alszom egy régi hálózsákból gyártott takaróval"

Ez tényleg "csábító" egy pasinak.

(Minek is az a sok-sok szexi hálóing, vagy fehérnemű?)

Az állandó hagymaszagról, már nem is beszélve...

2011. okt. 24. 05:17
 38/47 Hungy ***** válasza:
48%
Könnyen meglehet, hogy édesanyád lefekvés után néha benyúlogat a bárszekrénybe. Itt ugyanis nem az a kérdés, hogy normális-e, aki nem a "kijelölt" ágyneműben alszik, hanem normális-e, aki ezen így kiakad.
2011. okt. 24. 06:25
 39/47 anonim ***** válasza:
43%

Vihar egy pohár vízben!

De nagyon lusta és igénytelen lehetsz,ha otthoni ruhában alszol,és nem vagy képes megágyazni magadnak!

A termotakarót pedig,ha fázol,a paplan tetejére is rá lehetne tenni.

Ha nem is érdemelted meg a csúnya jelzőket anyukádtól,de abban igaza van,hogy a higiéniára igényes nő nem fekszik otthoni ruhában,díszpárnás ágyban.

2011. okt. 24. 06:29
 40/47 anonim ***** válasza:
90%
Talán attól fél, hogy nem fosz találni pasit magadnak. Az idősebbek szerint már én is vénlánynak számítok, pedig csak 23 vagyok. Lehet arra gondolt, hogy az ilyen dolgaid miatt nincs egy pasid és nem akarja, hogy egyedul maradj egész életedben.
2011. okt. 24. 07:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!