Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Tényleg ennyire visszás, hogy...

Tényleg ennyire visszás, hogy így alszom?

Figyelt kérdés

Felnőttem már, huszonéveim végén járok, nőből vagyok. Anyámmal lakom. Úgy tudtam, hogy jóban vagyunk, erre egyik éjszaka elkezdett velem cirkuszolni, amikor meglátta, hogy az otthoni ruhámban alszom egy régi hálózsákból gyártott takaróval. Ugyanis amikor hazaérek, mindig átöltözöm az utcai ruhából egy otthoni melegítőnadrágba, meg pulóverbe, és ezt nem vettem át a klasszikus pizsamára. Plussz a klasszikus behúzott dunyha-behúzott paplan ágyneműkészletet se vettem elő, hanem a kedvenc volt termohálózsákos takarómban aludtam egy kispárnával (az se a klasszikus alvós, amit minden reggel el KELL rakni, és minden este elő KELL venni), hanem díszpárnának is megállja a helyét.

Az éjszaka közepén elkezdett ezért ordítozni, hogy gyagyás vagyok, meg ferdehajlamú, amiért így alszom, és nem "rendesen". Kérdeztem, hogy tudja-e, mi az a ferde hajlam, mert nem vagyok leszbi, erre mondta, hogy nemcsak a leszbit meg a b.zit mondják annak, hanem ezt is, és ha ő ezt az ismerőseinek meg a munkatársainak elmeséli, akkor nem csodálkozni fognak, hanem meg fognak rőkönyödni. Mondtam, hogy mindenkinek magánügye szerintem, hogy ki miben alszik, én se firtatom a másét, de csak fújta, hogy visszataszító vagyok ezzel, meg irritáló. Nagyon régen rájöttem már arra, hogy ez a kötelező ágyneműcipelés nem az én világom, elvagyok én a kedvenc takarómmal meg a kedvenc kispárnámmal, ami ugyan nem dunyha meg nagypaplan, de nem gondoltam volna, hogy ez ekkora bűn, hogy undorító, visszataszító, meg ferdehajlamú legyek miatta. Képes volt ezért a jól működő anya-lánya kapcsolatunkat felrúgni, úgy jött ez nekem, mint derült égből a villámcsapás. Azon az éjszakán már nem is tudtam visszaaludni, csak remegtem az idegességtől. Mindjárt 30 vagyok, ezt érdemlem? Mondtam, hogy dolgozom, mindent megcsinálok, hadd döntsem már el önállóan, hogy miben alszom. Most egy sz@ros takaró meg pizsama miatt költözzek el?

2011. okt. 23. 23:51
1 2 3 4 5
 1/47 anonim ***** válasza:
87%
Ugye ez kamu?:)
2011. okt. 23. 23:56
 2/47 anonim ***** válasza:
52%
Majdnem 30-as nőként egyébként sem egészséges otthon élni.
2011. okt. 23. 23:56
 3/47 anonim ***** válasza:
93%

Én sem így alszom, de azért ezen nem kellene ÍGY kiakadnia, és főleg eszébe ne jusson elmesélni a kollégáinak, mert baromira semmi közük hozzá!

Azon meg el kéne gondolkodni, hogy a mamádnak mi a problémája, merthogy ez a dolog nem indokolja EZT a kitörést.

Zavarhatja, hogy otthon laksz, hogy nem önállósodsz? Vagy más baja van?

2011. okt. 23. 23:57
 4/47 A kérdező kommentje:

Jaj, Istenem, dehogy kamu, bár az lenne! Az én eszem is megállt tőle, hidd el, még most sem tértem magamhoz, azért is írtam ki a kérdést.

Másodiknak: ha nincs hova? Anyámmal közösen segítjük (segítettük?) egymást, ő is egyedül lenne különben, meg én is, még nincs családom. Olyanok voltunk, mint a barátnők. Ezért lesek most, hogy mi a f@szom van? Nem volt előzménye.

2011. okt. 23. 23:58
 5/47 A kérdező kommentje:

Nem zavarja elvileg, mivel alapból ő kérte, hogy még a családomat is hozzam ide (van hely hozzá) majd ha lesz, mert ő tud segíteni nekünk, higgyem el, sosem fog zavarni, cserébe viszont nem lesz egyedül öregkorára. Ezért nem értem.

Arra már gondoltam, hogy esetleg más baja lehet, amit rajtam töltött ki (van tippem is, pénzügyi gondok), de elvileg ő már elég régen figyeli, hogy így alszom, és most szakadt el nála a cérna.

2011. okt. 24. 00:01
 6/47 anonim ***** válasza:
61%
Ha tényleg nem kamu, akkor kemény... Elég vicces így olvasni egyébként:)
2011. okt. 24. 00:02
 7/47 anonim ***** válasza:
86%
Ismerős, nekem nagyanyám azon csapott ekkora hisztit hogy porcukorral merészelem enni a bundás kenyeret, mert hogy ki hallott már ilyet, az kenyér, meg tojás, és akkor ahhoz porcukor, elment-e az eszem vagy mi.. és ezen hisztizett. Vannak ilyen csökött agyú emberek akik képesek ennyire felhúzni magukat valamin, ha nem úgy csinálod ahogy szerintük azt kellene...
2011. okt. 24. 00:02
 8/47 A kérdező kommentje:
Hát én nem röhögtem. Ahogy leírtam, még most is remegek, mert eszembe jutott az a hirtelen támadó viselkedése, hogy fel se lehetett rá készülni, és ki sem néztem volna belőle, ráadásul éjszaka.
2011. okt. 24. 00:03
 9/47 anonim ***** válasza:
88%

Anyukém is ki volt akadva, hogy én nem tettem lepedőt az ágyra:D

Nem szerettem eygszerűen, mindig elforgolódott alattam, és hiába kértem, nem vett nekem egy olyan gumisat.

Ezért(na jó, persze nem ezért), amint elkezdtem dolgozni el is költöztem otthonról.

Szerintem nálatok is az lenne az egészséges, ha elköltöznél.

Amúgy én is sokszor aludtam otthoni ruhába, ha beálmododtam filmezés közbe és nem volt kedvem átöltözni. Kit zavar?

2011. okt. 24. 00:06
 10/47 anonim ***** válasza:
49%
Elhiszem. Mondom, egy leírva hangzik viccesnek, hogy egy 30éves nővel ezért ordibál az anyja:)
2011. okt. 24. 00:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!