Illedelmes ha a barátomnál alszom ott lefürödnem?
Figyelt kérdés
nemtudom nem vagyok ebben olyan honos de a barátom azt mondja hogy nem bunkóság nálukk lefürdeni , de én furának tartom.Ezt igy illik?2009. jan. 15. 23:02
1/11 anonim válasza:
Szerintem sem bunkóság.Miért lenne az?Egy fárasztó nap után koszosan összefetrnegnei más ágyát,na az bunkóság:-))
2/11 anonim válasza:
Szerintem ne fürgyé' le :D
Viccet félretéve, szerintem nem bunkóság, csak ne áztasd el a fürdőszobályát, és rakjd szépen vissza mindent a helyére (tusfürdő, sampon, pamacs stb...)
3/11 anonim válasza:
Nem bunkóság. Az lenne a furcsa, ha "piszkosan" bújnál vele az ágyba.
4/11 anonim válasza:
Dehogy bunkóság! amikor komolyabbá vált a kapcsolatunk az exemmel, nála is volt egy tusfürdőm meg fogkefém.
5/11 anonim válasza:
Még annyival kiegészíteném az előbbi válaszomat, hogy a barátod imádni fogja,ha fürdés után egy szál kis törölközőben, illatosan belibbensz a szobájába, aztán lassan leveszed magadról:)
6/11 anonim válasza:
Dehogy bunkóság! Én be sem engednék senkit fürdés nélkül a tiszta ágyamba.
7/11 anonim válasza:
Dehogy! Az már sokkal inkább, hogy nem tudsz fogalmazni érthetően és botrányos a helyesírásod!
8/11 anonim válasza:
hát én biztosan eldobnám az agyam, ha amikor végre ott a lány a szobámban akkor közli, hogy ő menne fürödni...
Az intim szappan ízéről meg ne is beszéljünk...
szerintem fürödhetsz nyugodtan, de inkább reggel. Ha meg a pasi direkt elzavar szex elött tisztálkodni, akkor hajítsd ki!
9/11 anonim válasza:
Ha valakivel olyan kapcsolatban vagyok, hogy lefekszem vele, akkor már rég nem gondolkodom azon, illik-e nála fürödni... Tiszta vicc. Ágyba bújok vele, de nem merek ott fürödni???? Ugye ezt nem gondoltad komolyan?
10/11 anonim válasza:
Egyetérek az utolsóval. Ha már lefekszel vele, természetes, hogy le is fürdesz. Az utolsó előttit nem értem! Szerintem egyértelmű, hogy szex előtt minimum az intim testtájaimat megmosom. Miért éreznéd az intim szappan ízét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!