Mi az első gondolatotok arról a harminc éves férfiről, aki női tangát hord?
Nos hosszabb válasz következik.
Nekem az jut eszembe hogy nekem is ennyi idősen kellett volna kezdeni tangát viselni férfiként.
Én magam sem vagyok meleg ellenkezőleg. családban élek nagy lányaim vannak jelenleg banánzöld pamuttangában irogatok a fórumba. Kedves ellentábor.Ha jólesik hát tessék nyugodtan melegezni.De élmény szinten sajnos volt részem rákszűrésben ami kb 20-22 centi hosszú és 3.5 centi átmérő volt az alfelemben maradandó élmény volt egy életre nem kívánom soha többé ennyit a melegedésről.
Bevállani kell ezt aszokást persze hogy kell hozzá hajlam ezen vitatkozni is kár.részemről bevállaltam ahogy a cserus is harsogja de csernus miért is referencia? ő most egy divatos média személyiség inkább mint szakember viszont jól keres vele mint győzi a butasággal.
Arról nem lehet megítélni senkit hogy mit visel.
Ha itt a forumon a keresőbe beirjátok a tanga szót egy nagy adag találatot fogtok kapni. néhányba beleolvastam és nők vallják meg hogy a bikavadító bugyit csak a pátjuk kedvéért veszik fel hogy minnél előbb megszabadítsák róluk. Amikor elkezdtem vásárolni akkor jómagam is színtiszta hülyeségeket vettem. Aztán megnyilatkoztam egy webáruház eladónőjének, most ő küldi nekem azokat amiket tényleg lehet viselni, hosszú távon.Szóval soha többé boxer vagy fecske. De az is igaz hogy tangában járni nem egyszerű tisztálkodást jelent. 2 kiló szőrrel nem megy. Illetve a féknyomok elkerülése sem egyszerű. Valószínűleg ebben nekünk férfiaknak van mit tanulni a nőktől.
Egyébként a szárítón mellettem a rózsaszín bugyim van felül az egész család itt mászkál mellette és senkit nem érdekel.
Tehát hogy a kérdező is megkapja a válaszát részemről egy kísérletező de frusztrált ember jut az eszembe.
És a hogy Csernus mondaná Bevállalod vazze??
Még egy utolsó adalék
A tanga mint viselet nem a nőké volt (ágyékkötő) csak ennek ez a modern kori leképezése.
A férfi kivitel nekem nem jön be (lehet nő vagyok úristen erre nem is gondoltam)de akkor meg leszbi vagyok és a férfit játszom?
Tud valaki thaiföldi klinika címet meg egy kis pénzt hozzá nos? Senki?
Akkor marad nekem a pamuttanga.
Fel a fejjel barátom nem vagy egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!