Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Mi az első gondolatotok arról...

Mi az első gondolatotok arról a harminc éves férfiről, aki női tangát hord?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 30. 20:01
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
76%
De jó, hogy nem tudom, mit takar igaán a homoszexuális, a transzvesztita, a transzszexuális, traveszti meg egyebek, mert a legutolsó hozzászólás megzavart. Így tudatlanul teszem hozzá: Nem mindegy, hogy csipkés vagy nem csipkés az a ..csányi tanga, ha nem nekünk kell viselni, és az úr nem a mi barátunk. Egyébként van benne valami, hogy vagy a kedves kérdező vagy az egyik válaszadó - időnként hozzászólva - hülyit minket. egye fene, belemegyünk, legalább van min röhögni. Ma jöttt meg az OTP számlakivonatom, és a gáz végelszámolás, azokon nem röhögtem. Bocs a OFF-olásért, ez tényleg csak beugrott.
2009. ápr. 30. 22:35
 32/46 anonim ***** válasza:
74%
Hogy mi a véleményem? Hát tényleg van ilyen?? És mit csinál, ha hirtelen orvoshoz kell mennie, és a nővérke injekciót ad be neki?
2009. ápr. 30. 22:39
 33/46 anonim ***** válasza:
87%
Nem stilárisan szeretnék belekötni a kedves kérdezőbe: Ezek szerint van férfi tanga is? (vagy csak megszokásból tesszük hozzzá, hogy női?) Hogy az milyen undorító lehet!
2009. ápr. 30. 22:42
 34/46 anonim ***** válasza:
100%
van férfi tanga is,ha csipkés az már fura :)
2009. ápr. 30. 22:44
 35/46 anonim ***** válasza:
82%
Köszönöm. De hadd tartsam fenn a véleményemet a tangáról.
2009. ápr. 30. 22:46
 36/46 anonim ***** válasza:
74%
Mondtam én, az volt otthon tiszta. Szegény fiatalember rosszul lát, s a sajátja helyett az asszonyét vette fel a kötélről éppen levett tiszták közül.
2009. ápr. 30. 22:48
 37/46 anonim ***** válasza:
50%
első gondolat: hogy a szüleit fel kéne akasztani,mert valamit nagyon elrontottak a nevelésnél...
2009. máj. 1. 07:31
 38/46 anonim ***** válasza:
80%

na én az egyik választól mentem falnak.

azért mert vállalja másságát, na most arra gondolsz h vállalja, h meleg? ezzel nincs is semmi gond, nekem is van meleg haverom, csak azt nem értem, hogy a quuu istenbe jön ide a csipkés tanga ??

Hát én ameleg haveromnak mondtam, de az is kiioröhögött, hogy álljunk már meg, pont az ilyen hatalmas tudatlanság miatt van az ami, de tényleg hihetetlen, és én se tudom felfogni, ha mondjuk van egy akárki hímnemű és tetszik neki egy másik akárki hímnemű azaz meleg, akkor most hogy jön oda a csipkés tangabugyi? Édesanyám .... Az már azért kicsit más dolog sztem .... Bár amíg itt alaki írta, azt s etudja mi a különbség a travi meg a transzexuális között és stb, na végül is nem is olyan nagy csoda ha ekkora a sötétség.

De épp ez az hogy ha meleg az illető, akkor én nem értem logikailag komolyan, hogyan kerül oda a női bugyi? Hát hiszen neki fiú tetszik ...

Szal kész vagyok naaaaaa

2009. máj. 1. 08:23
 39/46 anonim ***** válasza:
83%
Hát ha az tetszik neki,hordja csak.Mindenesetre én nem lennék kíváncsi rá.
2009. máj. 1. 08:40
 40/46 anonim ***** válasza:
60%
Jó kicsi lehet a segge!
2009. máj. 1. 17:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!