Mi az első gondolatotok arról a harminc éves férfiről, aki női tangát hord?
na én az egyik választól mentem falnak.
azért mert vállalja másságát, na most arra gondolsz h vállalja, h meleg? ezzel nincs is semmi gond, nekem is van meleg haverom, csak azt nem értem, hogy a quuu istenbe jön ide a csipkés tanga ??
Hát én ameleg haveromnak mondtam, de az is kiioröhögött, hogy álljunk már meg, pont az ilyen hatalmas tudatlanság miatt van az ami, de tényleg hihetetlen, és én se tudom felfogni, ha mondjuk van egy akárki hímnemű és tetszik neki egy másik akárki hímnemű azaz meleg, akkor most hogy jön oda a csipkés tangabugyi? Édesanyám .... Az már azért kicsit más dolog sztem .... Bár amíg itt alaki írta, azt s etudja mi a különbség a travi meg a transzexuális között és stb, na végül is nem is olyan nagy csoda ha ekkora a sötétség.
De épp ez az hogy ha meleg az illető, akkor én nem értem logikailag komolyan, hogyan kerül oda a női bugyi? Hát hiszen neki fiú tetszik ...
Szal kész vagyok naaaaaa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!