Mi az első gondolatotok arról a harminc éves férfiről, aki női tangát hord?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 30. 20:01
11/46 anonim válasza:
Apukád?
Testvér?
Gyermeked?
Szeretőd?
Férjed?
Barátod (ha te férfi vagy)?
Főnököd?
Beosztottad?
12/46 anonim válasza:
20:18 - 101 százalékig egyetértek.
13/46 anonim válasza:
- És ha csak az volt tiszta otthon?
- És ha találta (vadonat újonnan) a Metrón, hazavitte, és használja, mert szegény?
- És ha lopta? És használja, ha már van?
14/46 anonim válasza:
Nem meleg, hanem transzszexuális, de mindegy, hülyék vagytok ehhez, ti csak b*zizni tudtok.
De mindenesetre megkérdezném őt, mi a jó benne neki... Mert szerintem elég "furcsa" szokás.
16/46 anonim válasza:
Lehet, hogy egy "létszámkarcsúsított" fehérnemű üzem. MEO-sa, és Ő kénytelen tesztelni kényelmi szempontból!?
17/46 anonim válasza:
Azt, hogy jómódú vagy könnyen költekező ember. Én már régóta meg kell, hogy elégedjek a kínai piacon vásárolt alsónadrágokal 500.-ft/3db. Igaz, ilyen nőies darabot ilyen áron sem hordanék.
18/46 anonim válasza:
Ugyanaz,mint a második,harmadik(gondolat).De pl hova rakja a csomagot?
19/46 anonim válasza:
Ez Magyarország!!! Ha valaki vállalja a másságát már lehúzzák. 10%? Ennyi. És a csipkés tényleg kircsi.
20/46 anonim válasza:
21:10/1.-nek: igen, én szerencsére hülye vagyok hozzá! De megmondom őszintén, hogy nekem éppen így a jó! Ha te meg ratyi vagy, akkor örülj neki, azt jónapot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!