Szoktatok pisilni ha épp fürdötök (zuhanyzás)? Vagy elötte mentek el wc-re?
Nekem is zúg a fülem egyébként. Szeretném én is szétütni időnként az embereket. Felelőtlenek, igénytelenek és hülyék. Hidd el nekem, hogy nem külső szemlélő vagyok, tudom milyen a kárvallottként "élni". Nem is mondvacsinált szórakozás ez, egyszerűen megtanultam leválasztani - még ha adott esetben témaközeli is - az életet, a mókalehetőséget az alap szívástól, amiben vagyok.
Amit tehetsz: hirdeted az eseted, szemeket nyitsz fel, előadásokat tartasz. Én sem teszek mást (ezügyben). Igazi küldetéssé tud válni az ilyen, masszív az alapja.:/ De ezt ugyebár nem kell bemutatni neked.
Úristen! Komolyan ennyire ki kell akadni, undoritónak kell titulálni azt, aki néha pisil zuhányzás közben? Nem tudjátok akkor, hogy mi az ami tényleg undoritó...!!! Pár kommenttel előttem valaki nagyon jól összefoglalta: ez a téma(és önmagában a pisilés is) egy tabu téma az emberek közt, és vannak akik maguknak se merik bevallani,hogy ez nem a főbűnök egyike...
1. Én személy szerint este fürdök (kádfürdő) mindig elmegyek előtte (ha kell ha nem,rutinból) wc-re, igy nem a kádban szoktam, de az is előfordult már életemben, és mertem tükörbe nézni utána.
2. ha megyek valahova napközben vagy sietek (olyankor a zuhit választom) simán pisilek ott, főleg akkor ha nem is annyira kell (igy nem jelez az agyam egyből, hogy menjünk gyorsan wc-re), de ha megengedem a vizet, ált. mindig érzek egy pici ingert. Minek másznék ki már miatta? Utána tus, viz, nem történik semmi rossz... + sztem a csajok külön megértik ezt, akiknek "unalmas" lehet úgy mond , hogy mindig ülve pisilnek.
3. medencébe, uszodába pisilni viszont szerintem is bunkóság! ott más emberek vannak, ezzel meg kell tisztelni a másikat, szerintem ez evidens.
„Nem tudjátok akkor, hogy mi az ami tényleg undoritó...!!!”
Ha abból indulsz ki hogy mi az ami még ennél is rosszabb, az már rég rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!