Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Szoktatok pisilni ha épp...

Szoktatok pisilni ha épp fürdötök (zuhanyzás)? Vagy elötte mentek el wc-re?

Figyelt kérdés

2011. okt. 9. 21:55
1 2 3 4 5 6 7
 51/61 anonim ***** válasza:
100%
Na ez egy jó olvasmány volt.:) Nyitottam tágra a szemem (nagy valószínűséggel gyerekei pisijében fürdő anyuka), röhögtem (ajtó mögés szaró emberek:D). 44-es, utolsó, mindenki: a Balaton ún. élő víz. Ott valóban madársz@rban (is) libuckolsz, az ott jelenlévő baktériumok (nem csak káros változatukban léteznek) megoldják ezt, nem lesz bajod. Persze ha túl magas az embersz@r-koncentráció, az már más kérdés. Tehát ott szerintem elmegy, szokás dolga, bár én embertársaimat nem tenném ki a közvetlen pisámnak. Dicsekedni vele valóban egy teljesen visszamaradott felfogást mutat, ettől magam is elhatárolódom. Ellenben te kérlek a konvenciók rabja vagy.: többen világosan és frankón levezették - összehasonlítava egyéb, a nap során megtermelt zsírokkal és koszokkal -, hogy mennyire ártalmatlan a kádba helyezett pisa, s hogy ha a többit összerakod meg lehet nézni melyik kerül ki "győztesen" (kevésbé undorkeltően). Praktikusságból jeles a cselekmény, a wc plusz energia és idő csak. Persze ki hogy szokta meg, ki hogyan nevelkedett, emiatt igazán kár bárkinek is egymásnak ugrani, de a higiéniás és egyéb felsorolt előnyeit te sem vitathatod el! Attól, hogy ti, konvencionisták, másként gondolkodók nem tudtok ezzel mit kezdeni, az még nem legitimálja azt, hogy leszóljátok, alaptalanul igénytelennek tituláljátok a másikat, csak mert ellenérzést vált ki bennetek és hirtelenjött tehetetlenséget. Ez a reakció gyerekes. Tessék moderálni magunkat és felnőtt módjára lekommunikálni azt, ami a véleményünk. Ha ezt nem bírjátok, akkor a saját vizeletüket megivókról mit mondtok? Tudom, arra is van pár, jó előre betanult "átok", mik tulajdonképp közösség elleni uszítás szerepét töltik be; ha 1 kimondja, hogy igénytelenség, jön a többi is - ugyanazzal a nótával. Nem érzem fairnek, nem érzem érettnek és különben is: aki nem érett a másság elfogadására nevelkedjék, addig pedig szépen legyen csendben magának - ahhoz vélelmezhetően ért. Ha már kád és vizelet, akkor egészen nyugodtan lepisálhatjátok egymást a párotokkal - persze nem egy disznótoros után, ajánlott sok vizet fogyasztani előtte - jó, meleg érzés és a másiktól jön. Ennyi. Éljen a kádba pisálás!
2013. jan. 13. 06:35
 52/61 anonim ***** válasza:
48%
Ez tök jó, hogy te ilyen jól szórakoztál a hosszú olvasmányon. Én a "mindenbebelepisiőknek" köszönhetek egy majdnem-megsüketülést, időleges halláscsökkenést és életem végéig tartó fülzúgást.
2013. jan. 13. 07:33
 53/61 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is zúg a fülem egyébként. Szeretném én is szétütni időnként az embereket. Felelőtlenek, igénytelenek és hülyék. Hidd el nekem, hogy nem külső szemlélő vagyok, tudom milyen a kárvallottként "élni". Nem is mondvacsinált szórakozás ez, egyszerűen megtanultam leválasztani - még ha adott esetben témaközeli is - az életet, a mókalehetőséget az alap szívástól, amiben vagyok.

Amit tehetsz: hirdeted az eseted, szemeket nyitsz fel, előadásokat tartasz. Én sem teszek mást (ezügyben). Igazi küldetéssé tud válni az ilyen, masszív az alapja.:/ De ezt ugyebár nem kell bemutatni neked.

2013. jan. 13. 09:10
 54/61 David_Grof válasza:
Nekem zuhanyozásnál mindig megjön az inger és könnyítek magamon... :D De ha meleg habfürdőt veszek akkor azt semmi pénzért nem rontanám el ezzel a módszerrel! :D
2014. máj. 24. 18:59
 55/61 anonim válasza:
100%

Úristen! Komolyan ennyire ki kell akadni, undoritónak kell titulálni azt, aki néha pisil zuhányzás közben? Nem tudjátok akkor, hogy mi az ami tényleg undoritó...!!! Pár kommenttel előttem valaki nagyon jól összefoglalta: ez a téma(és önmagában a pisilés is) egy tabu téma az emberek közt, és vannak akik maguknak se merik bevallani,hogy ez nem a főbűnök egyike...

1. Én személy szerint este fürdök (kádfürdő) mindig elmegyek előtte (ha kell ha nem,rutinból) wc-re, igy nem a kádban szoktam, de az is előfordult már életemben, és mertem tükörbe nézni utána.

2. ha megyek valahova napközben vagy sietek (olyankor a zuhit választom) simán pisilek ott, főleg akkor ha nem is annyira kell (igy nem jelez az agyam egyből, hogy menjünk gyorsan wc-re), de ha megengedem a vizet, ált. mindig érzek egy pici ingert. Minek másznék ki már miatta? Utána tus, viz, nem történik semmi rossz... + sztem a csajok külön megértik ezt, akiknek "unalmas" lehet úgy mond , hogy mindig ülve pisilnek.

3. medencébe, uszodába pisilni viszont szerintem is bunkóság! ott más emberek vannak, ezzel meg kell tisztelni a másikat, szerintem ez evidens.

2014. júl. 22. 01:40
 56/61 anonim ***** válasza:
35%

„Nem tudjátok akkor, hogy mi az ami tényleg undoritó...!!!”

Ha abból indulsz ki hogy mi az ami még ennél is rosszabb, az már rég rossz.

2014. júl. 22. 23:35
 57/61 anonim ***** válasza:
100%
Fanyalgók, meg hőzöngők, gondoljatok bele, hogy a vizelet még nem is a legrosszabb! Ha csak nincs bidé a házban és nem is súroljátok minden kullantás után vörösre a feneketeket a papírral, akkor este, a fürdés közben tulajdonképpen széklet kerül a kádba. Most akkor mindenki aki fürdik, az mindjárt gusztustalan kádbaszaró proli? Meg aki tus közben beleereszti az mivel rosszabb, mint aki belemossa a véres hüvelyváladékát? Vagy kezet mosol egy kis tömegközlekedés után. Ha tudnád, mivel kerülsz olyankor kapcsolatba... Nem úgy kell ezt elképzelni, hogy proli Józsi három méterről brunyál a kádba, ami aztán ott büdösödik estig.
2014. júl. 23. 01:16
 58/61 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ez már megszokás.Sőt élvezem hogy nem kell szaladgálnom a Wc-re hanem ha rámjön akkor rámjön és kész. :) Aztán fürdök tovább mintha semmi se történt volna. :)
2016. jún. 4. 19:56
 59/61 anonim ***** válasza:
Kakilni is!
2016. jún. 5. 15:42
 60/61 anonim ***** válasza:
Azért belekakilni nem szoktam mert az tényleg undorító. :p
2016. jún. 6. 16:27
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!