Szoktatok pisilni ha épp fürdötök (zuhanyzás)? Vagy elötte mentek el wc-re?
nem tudom miért kell lebüdösparasztozni azt, aki belepisil a zuhanyzóba. a saját lakása, azt csinál benne, amit akar.
mondjuk medencés strandra pont emiatt nem járok. tuti mindenki belehugyozik a vízbe, a kellemes kis lábgombáról meg egyéb altesti fertőzésekről meg ne is beszéljünk. na attól jobban undorodom mint mondjuk attól, h a barátom néha belepisil a zuhanyzóba fürdés közben.
Balatonnál még nem voltál.
Fürdeni nem szoktam.
Zuhanyzásnál néha-néha megesik.
„Bár voltam már a lányok zuhanyzójában”
F@asza lehet hogy oda is bejáratos vagy. :D
Kissé csodálkozom, hogy ennyi helyen "dívik" ez a szokás. Mondjuk, mindenkinek a magánügye, ki így, ki úgy...
Én mindig zuhanyzás előtt szoktam pisilni, a WC-n. Ahol van WC, ott "ürítsen" az ember, szerintem.
Utoljára gyerekkoromban fordult elő, fürdés előtt, hogy belepisiltem a kádba, mert már nem bírtam tartani, az egyik családtagom / öten laktunk egy lakásban / pedig nem jött ki a WC-ből.
Viszont úszómedencébe pisálni-kakálni / az utóbbi is előfordul /hatalmas taplóság / kisgyermekeket felmentem, mert azoknál más a helyzet / és gusztustalanság. Nehogymár ne lehessen megtalálni a WC-t, minden uszodában, strandon létezik olyan.
„Ahol van WC, ott "ürítsen" az ember, szerintem.”
A józan ész szerint is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!