Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Szoktatok pisilni ha épp...

Szoktatok pisilni ha épp fürdötök (zuhanyzás)? Vagy elötte mentek el wc-re?

Figyelt kérdés

2011. okt. 9. 21:55
1 2 3 4 5 6 7
 21/61 anonim ***** válasza:
76%
Én leírom... fürdeni szoktam kádban, abba sosem pisilek bele mert ugye abban kell megfürdenem és ha végzek utána sem szoktam. Azt a 2 percet már kibírom bőven és a kádvízből szoktunk szedni vödörbe vizet, azzal leöntsük a WC-t aztán ha elfogyott nyomjuk. Balatonba, medencébe bevallom pisiltem már bele (igaz strandon csak 1x voltam még) :D Most pl. egy panel lakás lépcsőházát csináljuk azaz sehova nem tudunk elmenni wc-re. Megfogtam a felmosó vödröt aztán belepisiltem, kiöntöttem kiöblítettem és kész. Előtte is csináltunk lépcsőházat akkor a tárolóban lévő fali csapba végeztem a dolgom majd leöblítettem.
2011. okt. 10. 17:50
 22/61 anonim ***** válasza:
85%

nem tudom miért kell lebüdösparasztozni azt, aki belepisil a zuhanyzóba. a saját lakása, azt csinál benne, amit akar.

mondjuk medencés strandra pont emiatt nem járok. tuti mindenki belehugyozik a vízbe, a kellemes kis lábgombáról meg egyéb altesti fertőzésekről meg ne is beszéljünk. na attól jobban undorodom mint mondjuk attól, h a barátom néha belepisil a zuhanyzóba fürdés közben.

2011. okt. 10. 21:12
 23/61 anonim ***** válasza:
70%

Balatonnál még nem voltál.

Fürdeni nem szoktam.

Zuhanyzásnál néha-néha megesik.

2011. okt. 10. 22:13
 24/61 anonim ***** válasza:
voltam* :DD
2011. okt. 11. 16:51
 25/61 Colle válasza:
70%
Hát bizony zuhanyozáskor ha kell akkor nem fogm vissza magam :) úgyis elmossa a víz és tusfürdő ráadásul ha zuhany után még el kéne menni pisilni akkor kevésbé leszek tiszta mint így. Még ha megtörlöm is pisilés után az nem olyan.
2011. okt. 13. 21:30
 26/61 anonim ***** válasza:
64%
Igény...
2011. okt. 16. 02:12
 27/61 anonim ***** válasza:
67%
Koliban is ezt csinálja a nagy többség, de csak a fiúk nevében tudok beszélni... Bár voltam már a lányok zuhanyzójában, ott a hajfestéket mosták bele a zuhany vízbe... Az ráadásul sokkal büdösebb, mint a pisi és nem takarja el a tusfürdő illata sem... De gondolom a lányok hozzá vannak szokva a hajfesték szagához... Szóval van aki belepisil van aki meg oda mossa a hajfestéket kinek mi tetszik :D
2011. okt. 16. 11:16
 28/61 anonim ***** válasza:
100%

„Bár voltam már a lányok zuhanyzójában”

F@asza lehet hogy oda is bejáratos vagy. :D

2011. okt. 16. 15:26
 29/61 anonim ***** válasza:
100%

Kissé csodálkozom, hogy ennyi helyen "dívik" ez a szokás. Mondjuk, mindenkinek a magánügye, ki így, ki úgy...

Én mindig zuhanyzás előtt szoktam pisilni, a WC-n. Ahol van WC, ott "ürítsen" az ember, szerintem.

Utoljára gyerekkoromban fordult elő, fürdés előtt, hogy belepisiltem a kádba, mert már nem bírtam tartani, az egyik családtagom / öten laktunk egy lakásban / pedig nem jött ki a WC-ből.

Viszont úszómedencébe pisálni-kakálni / az utóbbi is előfordul /hatalmas taplóság / kisgyermekeket felmentem, mert azoknál más a helyzet / és gusztustalanság. Nehogymár ne lehessen megtalálni a WC-t, minden uszodában, strandon létezik olyan.

2011. okt. 16. 15:46
 30/61 anonim ***** válasza:
90%

„Ahol van WC, ott "ürítsen" az ember, szerintem.”

A józan ész szerint is.

2011. okt. 16. 17:46
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!