Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Szoktatok pisilni ha épp...

Szoktatok pisilni ha épp fürdötök (zuhanyzás)? Vagy elötte mentek el wc-re?

Figyelt kérdés

2011. okt. 9. 21:55
1 2 3 4 5 6 7
 41/61 anonim ***** válasza:
100%

nem tudom, kit mennyire fog érdekelni a strandon vízbe pisilők közül, de nekem 9 éves korom óta tinitusom (fülzúgás ) van, semmivel nem tudták rendbehozni az orvosok.

azért alakult ki, mert 6-8 éves koromban rengeteget vitt anyukám strandra, és egész nap a víz alatt lubickoltam.

utólag mondta az orvos, hogy hiába látszott nagyjából tisztának a víz (szóval nem anyukám tehet róla) , hogy valószínűleg a vízbe hugyozó és szaró ember által kerültek olyan bacilusok a vízbe, ami miatt beteg lett a fülem.

egyébként halláscsökkenlésem is volt és benne volt a pakliban, hogy megsüketülhetek, de "csak" a fülzúgás maradt meg aztán.

2012. márc. 20. 20:18
 42/61 anonim ***** válasza:
72%
Én mindig. Ez nálam már reflex, ahogy beteszem a lábam a kádba, azonnal pisilnem kell, akkor is, ha előtte nem kellett. De én ezt nem is érzem problémának, ugyanis a pisi nem egy "koszos" dolog. A kosz az, amit lemos magáról az ember. Az is épp úgy a kádba kerül, és lefolyik a lefolyón, gondolom mégse fertőtleníti ki senki a kádat/zuhanytálcát senki minden használat után.
2012. márc. 20. 20:36
 43/61 anonim ***** válasza:
100%
Zuhanyzás közben oda szoktam.
2012. márc. 20. 21:45
 44/61 anonim ***** válasza:
52%

Én mindig megdöbbenek, amikor olvasom, hogy ennyire marhára természetes az embereknek, hogy belehugyoznak a kádba/zuhanyba. Ti nem érzitek, hogy ez mennyire gáz? Abban a vízben pancsoltok, amibe belepisiltek? Hogy lehet ennyire igénytelennek lenni? Mintha a középkorban lennénk, amikor az ajtók mögé szartak az emberek. A zuhanyt sem értem, nagyon nehéz előtte elvégezni a dolgodat a WC-n? Vagy egy percig visszatartani? Azon is mindig megdöbbenek, amikor olyat hallok, hogy valaki azzal dicsekszik, hogy belepisált a Balatonba. Hogy lehetnek ilyen hülyék az emberek? Aztán abban fürdik tovább, lehet, hogy az orrába megy... undorító.

Életemben nem jutna eszembe.

2012. márc. 20. 23:14
 45/61 anonim ***** válasza:
64%

"Jajjj ne legyetek álszentek, ti nem p*sáltatok még a Balatonba? "

"Nem pisiltél a Balatonba soha? :D Na ne röhögtess."

Na akkor jól nyissátok ki a szemeteket: közlöm a tisztelt társasággal, akár hiszitek, akár nem, még soha nem pisiltem se a Balatonba, se semmilyen tóba, tengerbe medencébe, vízbe. Még kisgyerekkoromban sem. Tán egyszer egy kádba, amiben egyedül voltam. Már akkor is volt annyi eszem, hogy nem hugyozok abba a közegbe, amiben lubickolok, hogy aztán az orrom, fülem, hajam tele legyen vele. Tudom, baromi nehéz elhinni, hogy léteznek ilyen civilizált emberek is. Ami azt illeti, számomra ez a "tabu" mindig is felfoghatatlan volt, ma sem bírom ép ésszel felérni, hogy hogy lehet valaki annyira igénytelen, hogy beleszarjon a tengerbe vagy belehugyozzon a Balatonba. Hihetetlen, hogy úgy beszéltek erről, mintha a világ legtermészetesebb, leg-magátólértetődőbb dolga lenne, hogy ha ránk jön a szükség, akkor egyszerűen elengedjük magunkat a vízben és nézzük, érezzük hogy a "termék" hogy úszkál mellettünk. Mint az állatok...

Gondolom ezt most nagyon nehéz feldolgozni, hogy létezik olyan, aki még soha nem pisált a Balatonba (engem az döbbent meg, hogy ennyien megteszik, de mindegy), ezért "kárpótlásul", hogy ne érezzétek annyira szarul magatokat, én is leírok egy nagy titkot: felnőttként túrom az orrom. Ugyanis szükségem van arra az érzetre, hogy tiszta legyen az orrlyukam és bárki bármit mond, a zsebkendőbe fújás nem tisztítja ki teljesen. Én épp ellenkezőleg, a tóba hugyozáson akadok ki és ezen viszont nem értem, hogy ezen viszont miért kell annyira kiakadni. Hiába, mindig is szembe mentem a tömeggel.

2012. márc. 20. 23:29
 46/61 anonim ***** válasza:

""Jajjj ne legyetek álszentek, ti nem p*sáltatok még a Balatonba? "

"Nem pisiltél a Balatonba soha? :D Na ne röhögtess."

én még nem pisiltem se a Balatonba, se a medencébe,soha eszembe se jutott kiskoromban sem, de mint írtam, azok miatt lett életem végéig beteg a fülem, akik ezt csinálják. :(

2012. márc. 21. 01:36
 47/61 anonim ***** válasza:
60%

Az a pisi felhígul a vízzel.

Úgy már más. Nincs vele baj.

2012. márc. 21. 18:17
 48/61 anonim ***** válasza:
Jó, hát a sz×r is felhígul. Akkor azt is lehet?
2012. márc. 22. 02:29
 49/61 anonim ***** válasza:
74%

"A gyerekeim pl. 100%, hogy belepisilnek a kád vízbe, utána mégis megfürdünk benne, mert luxus lenne kiengedni. Utána a wc-t is azzal öblítjük, amíg el nem fogy. "

Úristen ..

2013. jan. 6. 02:21
 50/61 anonim ***** válasza:
Van igény.
2013. jan. 12. 15:28
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!