Szoktatok pisilni ha épp fürdötök (zuhanyzás)? Vagy elötte mentek el wc-re?
Hallottam már olyan Ny.-európai akcióról, ami direkt ezt reklámozza. Így uyanis meg lehet spórolni 1 WC-lehúzást. Ez 6-8 liter víz.
(uszodai medencébe pisilni oltári tapló dolog)
Én nem igazán emlékszem arra, hogy pisiltem volna zuhanyzás közben (Kiskoromban biztos volt pedig:D)
Max. ha télleg nagyon kellett akkor..én attól félnék szerintem leginkább, hogy aki utánam megy zuhanyozni (otthon családtag, albérletben lakótárs) hogy megérzi..elég gázos lenne szerintem:)
Hogy merült fel ez a kérdés benned?xD
20L
Én szoktam zuhanyzás közben. A víz meg a tusfürdő úgyis leviszi.
18/f
persze. sosem csináltam belőle komolyabb ügyet. a víz meg a tusfürdő úgyis lemossa a szagot meg a terméket is :)
és tényleg lehet vele valamicskét spórolni.
gyerekkorom óta kizárólag zuhanyzom.
uszodába nem járok, a Balatonban pedig szintén eleresztem magam, ha úgy hozza a szükség.
Én mindig. Minek menjek el előtte wc-re, a víz, tusi úgyis leviszi. Meg ilyenkor élvezem, h nem kell leülni. :)
Természetesen ezt otthon. Strandon, ilyesmi helyen nem.
Igen, ha késő van és nem akarok mindenkit felverni a vécélehúzással, akkor szoktamzuhanyozás közben. :)
Kádvízbe viszont nem tudnék belepisilni.
Amúgy nem gondoltam volna, hogy ennyien szoktak. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!